fbpx

ATP Finals: Με Τζόκοβιτς η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Τορίνο

ATP Finals: Με Τζόκοβιτς η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Τορίνο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του Red Group στο πλαίσιο των ATP Finals που θα φιλοξενηθούν για 2η σερί χρονιά στο Τορίνο (13-20/11).

Οι δύο παίκτες θα βρεθούν για 4η φορά τη φετινή σεζόν, αλλά για 2η μέσα σε λίγες μέρες μετά από τον δραματικό ημιτελικό στο Rolex Paris Masters που βρήκε νικητή τον Σέρβο. Ο Τζόκοβιτς έχει επικρατήσει και τις προηγούμενες δύο στον τελικό της Αστάνα και στον προημιτελικό της Ρώμης έχοντας συνολικό ρεκόρ 9-2 απέναντι στον Έλληνα τενίστα.

Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στο βραδινό session της Δευτέρας, ενώ η αυλαία θα ανοίξει με το παιχνίδι του Ντανιίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Τα φετινά ATP Finals θα ξεκινήσουν την Κυριακή (13/11) με τους αγώνες του Green Group με τον Κάσπερ Ρουντ να αντιμετωπίζει τον Καναδό Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Ράφα Ναδάλ θα παίξει απέναντι στον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς σε μια επανάληψη του τελικού του Miami ATP Masters 1000 τον περασμένο Μάρτιο.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες του Green Group θα διεξαχθούν την Κυριακή (13/11), την Τρίτη (15/11) και την Πέμπτη (17/11), ενώ του Red Group που συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τη Δευτέρα (14/11), την Τετάρτη (16/11) και την Παρασκευή (18/11).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις