fbpx

Άντι Μάρεϊ: «Πρέπει να αλλάξω για το 2023»

Άντι Μάρεϊ: «Πρέπει να αλλάξω για το 2023»

Ο Άντι Μάρεϊ δήλωσε απογοητευμένος με το τέλος της σεζόν του που σημαδεύτηκε από ήττες στους πρώτους γύρους και προβλήματα φυσικής κατάστασης και παραδέχεται ότι πρέπει να βελτιωθεί ενόψει της επόμενης χρονιάς.

 Ο Βρετανός ανέβηκε σχεδόν 100 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη το 2022 και μπήκε στους πρώτους 50, ωστόσο η πρόοδος είναι σχετική για έναν κάτοχο τριών Γκραν Σλαμ που έχει βρεθεί και στην πρώτη θέση του κόσμου. Αυτή η πρόοδος δείχνει ακόμα πιο μέτρια από το γεγονός ότι αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του US Open και πήρε μόλις τρεις νίκες στα τουρνουά σε Χιχόν, Βασιλεία και Παρίσι. «Έμεινα αρκετά απογοητευμένος τους τελευταίους μήνες», είπε στην Evening Standard. «Στα τελευταία 7-8 τουρνουά είχα προβλήματα με κράμπες και δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα σε σταθερή βάση, οπότε είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος. Μπορώ να διαχειριστώ το γεγονός μίας ήττας σε ένα ματς καθώς είναι ένα δύσκολο άθλημα και μερικές φορές δεν αποδίδεις τόσο καλά όσο θα ήθελες αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία αν δεν είσαι καλά σωματικά».

 «Άποψή μου είναι ότι τους τελευταίους τέσσερις – πέντε μήνες δεν έκανα αρκετή δουλειά για να αποδίδω στο επίπεδο που θέλω. Πρέπει να το αλλάξω αυτό αν θέλω να επιστρέψω στην κορυφή του παιχνιδιού. Είμαι θετικός για την επόμενη σεζόν και τη δουλειά που πρέπει να κάνω. Έχω ήδη αρχίσει και πρέπει να εξασκηθώ σκληρά στο γυμναστήριο και το κορτ τις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες. Ήμουν στο 130 με 140 του κόσμου στην αρχή της σεζόν και τώρα είμαι μέσα στους 50. Για τους περισσότερους είναι μία θετική χρονιά, εγώ δεν το βλέπω έτσι αλλά σημείωσα πρόοδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις