fbpx

Τισόν: “Ίσως να μην αγωνιστώ στο World Padel Tour το 2023”

Τισόν: “Ίσως να μην αγωνιστώ στο World Padel Tour το 2023”

Κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα ήταν η είδηση που έβγαλαν οι δηλώσεις του Μπενζαμέν Τισόν, στον απόηχο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Padel. Ο Γάλλος παίκτης, που κατέκτησε με την ομάδα της χώρας του την τρίτη θέση στο τουρνουά, ρωτήθηκε για το τι σχεδιάζει να κάνει το 2023 σε ατομικό επίπεδο.

Ο ίδιος τόνισε πως ακόμη δεν έχει καταλήξει σε επιλογή αγωνιστικού παρτενέρ, όμως η πιο σημαντική κουβέντα του ήταν πως υπάρχουν σκέψεις να μην αγωνιστεί στο World Padel Tour.

“Όλα είναι ρευστά. Νομίζω πως θα περιμένω ως το τέλος αυτής της χρονιάς, αν και αρκετοί παίκτες με έχουν καλέσει για να συνεργαστούμε. Θα το δω, μιας και οι αλλαγές γίνονται τώρα. Θα συζητήσω το ζήτημα και με τους προπονητές μου.

Επίσης, θέλω να περιμένω λίγο μιας και υπάρχει μία αβεβαιότητα για τα Τουρ. Ίσως να σταματήσω να αγωνίζομαι στο World Padel Tour και να συμμετέχω μόνο στο Premier Padel και το Τουρ της FIP. Όλα θα αποφασιστούν μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Θα πραγματοποιήσω τον συνολικό σχεδιασμό μου εκείνη την περίοδο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τισόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις