fbpx

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ο Κύργιος (vid)

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ο Κύργιος (vid)

Ο Νικ Κύργιος κατέληξε σε συμβιβασμό με τη γυναίκα που κατηγόρησε ότι είναι μεθυσμένη κατά τη διάρκεια του τελικού του φετινού Γουίμπλεντον, στέλνοντας γραπτή απολογία και δωρίζοντας το ποσό των 20.000 λιρών σε φιλανθρωπική δράση της επιλογής της.

 Φιναλίστ στο Γουίμπλεντον ο Κύργιος, δώρισε το ποσό των 20.000 λιρών  έχοντας κάνει το προσβλητικό σχόλιο τον Ιούλιο όταν η Άννα Πάλους που παρακολουθούσε το ματς από τις κερκίδες συνέχισε να του μιλάει μεταξύ των πόντων. Η Πάλους προσωρινά απομακρύνθηκε από τη θέση της όταν ο Κύργιος είπε στο διαιτητή «Εκείνη με το φόρεμα, εκείνη που δείχνει ότι έχει πιει 700 ποτά, αδερφέ».

 Η ίδια από την πλευρά της κατέθεσε αγωγή για προσβολή προσωπικότητας αναφέροντας ότι ήταν μία εντελώς αβάσιμη κατηγορία. Ο Κύργιος απολογήθηκε εγγράφως όπως ανακοίνωσαν οι νομικοί εκπρόσωποι της Πάλους, από την Knight Temple Law. «Είπα στον διαιτητή ότι κάποια από τις κερκίδες, που τώρα γνωρίζω ότι είναι η Άννα Πάλους, μου αποσπούσε την προσοχή κατά τη διάρκεια του ματς και πίστευα ότι ήταν μεθυσμένη», είπε ο Κύργιος. «Αποδέχομαι ότι έκανα λάθος και απολογούμαι. Για να διορθώσω την κατάσταση, δώρισα 20.000 λίρες στο Great Ormond Street Hospital Charity, μία φιλανθρωπική δράση που διάλεξε η κυρία Πάλους. Δεν θα κάνω άλλο σχόλιο για αυτό το θέμα».

Οι περιπέτειες με τη δικαιοσύνη ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ για τον Αυστραλό, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, Κιάρα Πασάρι και αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με μέγιστη ποινή κάθειρξης δύο ετών.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjLf0ARW4NU&ab_channel=MrPerfectReviews
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις