fbpx

Paris Masters, Χόλγκερ Ρούνε: «Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση στο τέλος του αγώνα – Θα πάω στο Τορίνο» (vid)

Paris Masters, Χόλγκερ Ρούνε: «Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση στο τέλος του αγώνα – Θα πάω στο Τορίνο» (vid)

Έναν απίστευτο θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Χόλγκερ Ρούνε, που κατάφερε να επιστρέψει από το χαμένο πρώτο σετ, και να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς (3-6, 6-3, 7-5), και να κατακτήσει το Rolex Paris Masters, σε μία αληθινή “μάχη” που κράτησε άπαντες προσηλωμένους για 2 ώρες και 33 λεπτά.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες μοιράστηκαν τα πρώτα σετ, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό θέαμα στο 3ο και τελευταίο, με συγκλονιστικότερα από όλα τα games να είναι το 12ο το οποίο διήρκησε 16 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, με τελικό νικητή τον 19χρονο Δανό, που πήρε τα “σκήπτρα” από τον “Νόλε”.

Στην on court συνέντευξή του, ο Ρούνε εξέφρασε τα συναισθήματά του για το καταπληκτικό αυτό επίτευγμα, για το πως ένιωθε κατά τη διάρκεια του τελευταίου-δραματικού game, αλλά και για τη συμμετοχή του στα ATP Finals, στο Τορίνο.

«Είναι απίστευτο. Το να κερδίζεις το τρόπαιο εδώ είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Πραγματικά, δεν το περίμενα, έχοντας ξεκινήσει την εβδομάδα μου σβήνοντας τρία match-points.

Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση στο τέλος του αγώνα. Ένιωσα το καλύτερο συναίσθημα της ζωής μου, ολόκληρης της καριέρας μου. Είναι ένα μικρό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι έχω μεγαλύτερα όνειρα», είπε ο Χόγλκερ Ρούνε.

«Είναι ένα πολύ καλό βήμα στο δρόμο που έχω μπροστά μου για να μπορώ να διαχειρίζομαι τέτοιους αγώνες κόντρα στους σπουδαιότερους παίκτες, όπως είναι ο Νόβακ. Στο τελευταίο game του αγώνα, είχα πολύ άγχος, γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα.

Είναι τόσο σημαντική. Χωρίς αυτήν προφανώς δεν θα ήμουν εδώ. Με στηρίζει από μικρό παιδί και είναι ακόμα εδώ. Είναι καταπληκτικό να την έχω δίπλα μου, όπως επίσης όλη την οικογένειά μου. Ο μπαμπάς μου ήταν εδώ, η αδερφή μου. Είναι εκπληκτικό που η οικογένειά μου με στηρίζει τόσο πολύ».

Σχετικά με τη συμμετοχή του στα ATP Finals, ο 19χρονος Δανός τόνισε: «Φυσικά και θα πάω Τορίνο. Είμαι ο πρώτος αναπληρωματικός. Εύχομαι σε όλους τους παίκτες να παίξουν και να μην παίξω εγώ, γιατί θέλω να είναι όλοι υγιείς, αλλά ταυτόχρονα θα ήταν φοβερό αν έπαιζα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις