fbpx

WTA Finals, Μαρία Σάκκαρη: «Ήταν καιρός να παίξω πάλι καλά και χαίρομαι που μου συμβαίνει εδώ»

WTA Finals, Μαρία Σάκκαρη: «Ήταν καιρός να παίξω πάλι καλά και χαίρομαι που μου συμβαίνει εδώ»

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αντιμετώπισε εν τέλει την Ονς Ζαμπέρ η Μαρία Σάκκαρη, αλλά παρόλα αυτά την κέρδισε με 2-0 σετ (6-2, 6-3), δίνοντάς της έτσι την ευκαιρία στην Αρίνα Σαμπαλένκα να τη “συνοδέψει” στα ημιτελικά των WTA Finals.

Η τενίστρια από τη Λευκορωσία επιζητούσε μόνο ένα κερδισμένο σετ από την 27χρονη Ελληνίδα, η οποία δεν αρκέστηκε σ’ αυτό, και πραγματοποίησε το 3×3 στον όμιλο Nancy Richey, για να έχει φυσικά και την πολυτέλεια να αποφεύγει από τη φάση των ημιτελικών την No. 1 του ταμπλό, Ίγκα Σφιόντεκ.

Στους «4» η Μαρία θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κάρολιν Γκαρσία και Ντάρια Κασάτκινα, με φόντο φυσικά τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του Τέξας.

«Πρέπει και θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω τώρα. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, είμαι δυνατή στο κορτ και απολαμβάνω το παιχνίδι μου. Δεν έχω κάποιοι μυστικό για το πως να παίζω, νομίζω πως ήταν καιρός να παίξω και πάλι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που το πραγματοποιώ τώρα», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

«Πάνω απ’ όλα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά μας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για τότε που παίζαμε μαζί στο Μαυροβούνιο, για την 3η κατηγορία του Fed Cup και δεν ήταν κανείς εκεί.

Ήμασταν δυο συνηθισμένες παίκτριες τότε, αλλά και οι δυο δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε κορυφαίο επίπεδο. Της αξίζουν όλα όσα έχει καταφέρει αυτή τη σεζόν, έχει κάνει σπουδαία πράγματα, και είμαι σίγουρη ότι στη χώρα της θα είναι όλοι περήφανοι για εκείνη, έχει κάνει περήφανη όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις