fbpx

Paris Masters: Κόντρα στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς με “φόντο” τον τελικό

Paris Masters: Κόντρα στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς με “φόντο” τον τελικό

Το εμπόδιο του κορυφαίου Νόβακ Τζόκοβιτς καλείται να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Rolex Paris Masters, ενώ στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, Χόλγκερ Ρουν και Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ “διασταυρώνουν τα ξίφη” τους”, με στόχο την αντίστοιχη πρόκριση.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στο Παρίσι, και ευελπιστεί να πάει… κόντρα στην παράδοση απέναντι στον No. 7 του ταμπλό, στις 17:30 ώρα Ελλάδος, μιας και στα μεταξύ τους παιχνίδια μετράει μόλις 2 νίκες, έναντι των 8 που έχει ο “Νόλε”.

Από την άλλη, ο 35χρονος Σέρβος τρέχει ένα σερί 12 νικών στο Bercy, και είναι, μάλιστα, πολυνίκης της διοργάνωσης, μιας και την έχει κατακτήσει συνολικά 6 φορές στην καριέρα του, με τις τελευταίες φορές να είναι το 2019 και το 2021, γεγονός πως τον κάνει και υπερασπιστή του τίτλου.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό θα αναμετρηθούν δύο από τους πιο φιλόδοξους και φορμαρισμένους παίκτες του Tour, καθώς ο Αλιασίμ τρέχει ένα ασύλληπτο σερί 16(!) συνεχόμενων νικών, προερχόμενος από τις μεγάλες προκρίσεις επί των Τιάφο και Σιμόν, ενώ ο Χόλγκερ Ρουνε άφησε εκτός διοργάνωσης τους Ρούμπλεφ και Αλκαράθ, και σίγουρα βάζει πλώρη για τον τελικό στην Πόλη του Φωτός.

Το πανόραμα των ημιτελικών του Rolex Paris Masters

15:00 Χόλγκερ Ρούνε-Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ
17:30 Νόβακ Τζόκοβιτς-Στέφανος Τσιτσιπάς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις