fbpx

Απών από ATP Finals και Davis Cup Finals ο Αλκαράθ

Απών από ATP Finals και Davis Cup Finals ο Αλκαράθ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Κάρλος Αλκαράθ καθώς ο τραυματισμός που υπέστη θα τον αφήσει εκτός δράσης από το ATP Finals και το Davis Cup.

 Ο Ισπανός, ο οποίος αυτή την σεζόν πήρε το πρώτο του Γκραν Σλαμ στο US Open και ανέβηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση με τον Χόλγκερ Ρούνε στο Μάστερς του Παρισιού. Ο ίδιος πέρασε από εξετάσεις και αποκάλυψε την απογοητευτική εξέλιξη μέσω social media.

 Γράφοντας στο Twitter, ο Αλκαράθ ανέφερε: «Μετά τη χθεσινή μου αποχώρηση και την εκτίμηση από το ιατρικό μου επιτελείο, ο δόκτωρ Χουάνχο Λόπεθ και ο Χουάνχο Μορένο, δυστυχώς επιβεβαίωσαν τη μυική ρήξη στο αριστερό μου κοιλιακό με εκτιμώμενη περίοδο ανάρρωσης τις έξι εβδομάδες. Δυστυχώς, δεν θα βρεθώ στο ATP Finals και το Davis Cup Finals. Είναι σκληρό κι επώδυνο για εμένα να χάνω αυτές τις δύο διοργανώσεις, που είναι τόσο σημαντικές για εμένα αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μείνω θετικός και να συγκεντρωθώ στην ανάρρωσή μου. Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις