fbpx

WTA Finals: Απέναντι στη Ζαμπέρ η Σάκκαρη με στόχο την πρώτη θέση

WTA Finals: Απέναντι στη Ζαμπέρ η Σάκκαρη με στόχο την πρώτη θέση

Το εμπόδιο της Ονς Ζαμπέρ καλείται να ξεπεράσει η Μαρία Σάκκαρη, τα ξημερώματα του Σαββάτου 05/11, λίγο μετά τις 02:00 ώρα Ελλάδος, για να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου Nancy Richey, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Τζέσικα Πεγκούλα με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει ήδη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στα ημιτελικά των WTA Finals, μετά την straight νίκη της επί της Αρίνα Σαμπαλένκα (6-2, 6-4), και με το 3/3 στον όμιλο, θα έχει αδιαμφισβήτητα καλύτερη διασταύρωση στην επόμενη φάση, αποφεύγοντας κατά βάση την No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σφιόντεκ.

Αυτή θα είναι, μάλιστα, η 4η συνάντηση της Μαρίας με την 28χρονη Τυνήσια στο κορτ, με την Ζαμπέρ να υπερτερεί στις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (2-1), με την πιο πρόσφατη να είναι η φετινή “μονομαχία” τους στα προημιτελικά της Ρώμης, όπου η No. 2 του ταμπλό επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 στα σετ (1-6, 7-5, 6-1).

Αναφορικά με το άλλο παιχνίδι του ομίλου, και πρώτο χρονικά, μιας και θα εκκινήσει απόψε Παρασκευή 04/11, στις 22:30 ώρα Ελλάδος, η Σαμπαλένκα διατηρεί περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, μιας και μετράει ήδη μία νίκη και μία ήττα, στα δύο της παιχνίδιας.

Σε αντίθεση με την Αμερικανίδα αντίπαλό της, που στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μέχρι στιγμής, και θέλει συγκεκριμένους συνδυασμούς αποτελεσμάτων, ώστε να πάει εκείνη στους «4» του Τέξας.

Το πανόραμα της 3ης ημέρας του ομίλου Nancy Richey

22:30 Τζέσικα Πεγκούλα-Αρίνα Σαμπαλένκα
02:00 Ονς Ζαμπέρ-Μαρία Σάκκαρη

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις