fbpx

Paris Masters: Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο ασταμάτητος “Νόλε” (vids)

Paris Masters: Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο ασταμάτητος “Νόλε” (vids)

Άνετος και ωραίος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rolex Paris Masters με straight νίκη επί του Λορέντζο Μουζέτι (6-0, 6-3), μετά από μία ώρα και 14 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, ο 35χρονος Σέρβος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Μουζέτι, καθώς του έσπασε το σερβίς 3 συνεχόμενες φορές, και με ένα ασταμάτητο σερί με 6/6 games, έκλεισε στο άψε σβήσε το σετ (6-0).

Στο 2ο και τελευταίο με βάση την εξέλιξη του ματς σετ, ο Νόλε ξεκίνησε το ίδιο δυναμικά κερδίζοντας το εναρκτήριο game (1-0), αλλά ο 20χρονος Ιταλός τενίστας έβγαλε αντίδραση, ισοφαρίζοντας μετά από ένα μεγάλο hold (7 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα), και σπάζοντας το σερβίς του αντιπάλου του στο αμέσως επόμενο (2-1).

Ο No. 7 του ταμπλό, όμως, δεν επέτρεψε να συνεχιστεί περαιτέρω η “επανάσταση” του Μουζέτι, κάνοντας break στο 4ο game, και εν συνεχεία υπερασπίστηκε το σερβίς του για το δικό του προσπέρασμα (3-2).

Στο 6ο game ο Σέρβος διεύρυνε το σερί του κάνοντας νέο (και τελευταίο) break για το 4-2, ενώ κέρδισε και το 7ο game, για να πάρει μία διαφορά ασφαλείας, “κλειδώνοντας” τη straight νίκη (5-2).

Το μόνο που κατάφερε ο No. 23 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν να μειώσει προσωρινά σε 5-3, χαρίζοντας μόνο 2 πόντους στον Τζόκοβιτς, αλλά δεν μπορούσε να αποσοβήσει την ήττα, μιας και ο Νόβακ έκλεισε με love game το σετ (6-3).

Τελευταίο εμπόδιο του Τζόκοβιτς για τον τελικό θα είναι ο νικητής του αγώνα που ρίχνει την αυλαία των προημιτελικών, δηλαδή είτε ο Τόμι Πολ, είτε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Νόλε είναι ο holder του τίτλου, και σαφώς θα ήθελε να φτάσει μέχρι το τέλος, διεκδικώντας τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του, αλλά και τον 7ο συνολικά στο Bercy.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις