fbpx

Paris Masters: Κόντρα στον Πολ ο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στους «4»

Paris Masters: Κόντρα στον Πολ ο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στους «4»

Την αυλαία των προκριματικών θα ρίξει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά και Τόμι Πολ, με στόχο την πρόκριση στην τελική 4αδα του Rolex Paris Master, ενώ μέσα στη μέρα θα προηγηθούν άλλες τρεις μεγάλες αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ και Φράνσις Τιάφο, στις 15:00 ώρα Ελλάδος, με τον Καναδό να διατηρεί ένα εντυπωσιακό σερί 15 συνεχόμενων νικών, ενώ ο Αμερικάνος προέρχεται από τη μεγάλη πρόκρισή του επί του Άλεξ Ντε Μινόρ, στοχεύοντας στην 36η φετινή του νίκη.

Δύο ώρες αργότερα, στις 17:00 ώρα Ελλάδος, θα αναμετρηθούν οι Κάρλος Αλκαράθ και Χόλγκερ Ρούνε, με τον No. 1 του ταμπλό να προέρχεται από μία εύκολη πρόκριση απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, την ώρα που ο 19χρονος Δανός έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, και απέκλεισε τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στις 20:30 έρχεται ο αγώνας μεταξύ Νόβακ Τζόκοβιτς και Λορέντζο Μουζέτι, με τον Νόλε να βγάζει εκτός συνέχειας, στη φάση των «16», τον Κάρεν Χατσάνοφ, διατηρώντας ακόμα τα σκήπτρα του, ενώ ο Ιταλός, και No. 23 του κόσμου, πήρε μία ψυχωμένη πρόκριση επί του Κάσπερ Ρουντ, σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του.

Το κλείσιμο της προκριματικής φάσης θα δώσει η αναμέτρηση του 24χρονου Έλληνα τενίστα απέναντι στον Πολ, όπως προαναφέραμε, με τον Στέφανο να στοχεύει στην πρόκριση για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Bercy, ενώ ο 25χρονος Αμερικάνος θέλει να αφήσει εκτός συνέχειας έναν ακόμα παίκτη του Top-10, μετά τον κορυφαίο Ράφαελ Ναδάλ.

Το πανόραμα των προημιτελικών του Rolex Paris Masters:

Κεντρικό κορτ
15:00 Φράνσις Τιάφο-Φέλιξ-Οζέρ Αλιασίμ
17:00 Κάρλος Αλκαράθ-Χόλγκερ Ρούνε
20:30 Νόβακ Τζόκοβιτς-Λορέντζο Μουζέτι
22:30 Στέφανος Τσιτσιπάς-Τόμι Πολ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις