fbpx

WTA Finals, Μαρία Σάκκαρη: «Υπέροχο συναίσθημα να παίζω καλά απέναντι σε παίκτρια υψηλού επιπέδου»

WTA Finals, Μαρία Σάκκαρη: «Υπέροχο συναίσθημα να παίζω καλά απέναντι σε παίκτρια υψηλού επιπέδου»

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη, που επικράτησε της Αρίνα Σαμπαλένκα με 2-0 σετ (6-2, 6-4) στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου Nancy Richey, και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της WTA Finals.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τζέσικα Πεγκούλα δεν έκανε… τη χάρη στη Μαρία να επιβληθεί της Ονς Ζαμπέρ, ώστε να κατοχυρώσει και μαθηματικά την πρώτη θέση, οπότε η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια καλείται στο τελευταίο της παιχνίδι στον όμιλο να κερδίσει την 28χρονη Τυνήσια, και No. 2 του ταμπλό, για να αποφύγει τη No. 1, Ίγκα Σφιόντεκ στις διασταυρώσεις των ημιτελικών.

Στις on court δηλώσεις της, μετά τη λήξη του αγώνα, η Σάκκαρη επισήμανε το πόσο ευχαριστημένη νιώθει με την επίδοσή της, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αλλά και τα αποτελέσματα της, ξαναβρίσκει τους ρυθμούς στης, σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο.

Μίλησε, επίσης, για το πόσο ταλαντούχα και έμπειρη παίκτρια είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, για το ποια σημεία στο παιχνίδι της εμπιστεύεται, αλλά και για τη στήριξη της οικογένειάς της, που την παρακολουθούσαν από τις εξέδρες του γηπέδου στο Τέξας.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις με την Σαμπαλένκα. Είναι τα τελευταία χρόνια μία Top-10 παίκτρια, και έχει όλο το σεβασμό μου. Έπρεπε να μείνω στο δικό της ρυθμό, να ακολουθήσω στο παιχνίδι της. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία σήμερα, και είμαι πολύ χαρούμενη, που σφράγισα το εισιτήριο για τους ημιτελικούς της WTA», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

«Έλεγα από μέσα μου πως έχω σώσει τόσα πολλά break point φέτος, έλεγα στον εαυτό μου ότι το έχεις κάνει τόσες φορές, οπότε κάνε το ξανά. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον εαυτό μου, πιστεύω το σερβίς μου, τα χτυπήματα εδάφους μου, έχω ξαναβρεί τη φόρμα μου και αισθάνομαι υπέροχα γι’ αυτό. Είναι υπέροχο συναίσθημα να παίξεις ένα καλό ματς, απέναντι σε μία top επιπέδου παίκτρια.

Είναι μία συμφωνία που είχα κάνει με τη γιαγιά μου, ότι αν περάσω στους τελικούς της WTA θα είναι εδώ. Ήταν το καλύτερο δώρο που την έχω εδώ μαζί μου, όπως και όλη την οικογένεια μου, το αγόρι μου, τον ατζέντη μου, την ομάδα μου, και τους ευχαριστώ όλους που με στηρίζουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις