fbpx

Paris Masters, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μετέτρεπα την άμυνα σε επίθεση και κυριάρχησα στο γήπεδο»

Paris Masters, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μετέτρεπα την άμυνα σε επίθεση και κυριάρχησα στο γήπεδο»

Πρεμιέρα με νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Rolex Paris Masters, καθώς κέρδισε τον Ντάνιελ Έβανς με 2-0 σετ (6-3, 6-4), σε μία αναμέτρηση που κράτησε 1 ώρα και 20 λεπτά, και προκρίθηκε στη φάση των «16».

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας έδειξε περίσσια ψυχραιμία και στα 2 σετ, διατηρούσε σταθερό προβάδισμα, και πήρε μία φαινομενικά “επαγγελματική” νίκη, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης στο Παρίσι, ο Στέφανος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο είτε το Κάμερον Νόρι, είτε του Κορεντάν Μουτέτ, με φόντο τα προημιτελικά.

«Ανυπομονούσα να παίξω έναν κανονικό αγώνα, πέρσι δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω και αυτό ήταν οδυνηρό, δεν είμαι παίκτης που αποσύρεται από αγώνες», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δεν είχα καλές αναμνήσεις από πέρσι, γι’ αυτό ήθελα να προσπαθήσω ξανά αυτή τη χρονιά και είμαι ευχαριστημένος με τον αγώνα που έκανα, το επίπεδο τένις που έδειξα όταν έπρεπε. Ήταν μια εξαιρετική αρχή.

Κινούμουν καλά στο γήπεδο, κυριάρχησα και τα συνδύασα όλα καλά. Μετέτρεπα την άμυνα σε επίθεση, σέρβιρα καλά, ήμουν ήρεμος στις κρίσιμες στιγμές και αυτό απέδωσε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις