fbpx

Paris Masters: Φανταστικός Μουζέτι, έβγαλε νοκ-άουτ τον Ρουντ!

Paris Masters: Φανταστικός Μουζέτι, έβγαλε νοκ-άουτ τον Ρουντ!

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του σημείωσε ο Λορέντσο Μουζέτι, που επιβλήθηκε με 4-6, 6-4, 6-4 του Κάσπερ Ρουντ και κέρδισε μία θέση στα προημιτελικά του Paris Masters. Για τον 20χρονο Ιταλό αυτή ήταν η πρώτη νίκη καριέρας κόντρα σε τενίστα του Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ έτσι μπήκε επίσης για πρώτη φορά στην τελική οκτάδα ενός τουρνουά Masters.

Στο πρώτο σετ οι δυο τους πήγαιναν… χέρι-χέρι στο σκορ, με τον Νο23 στον κόσμο Ιταλό να έχει χάσει από νωρίς και δύο μπρέικ πόιντ. Αντιθέτως, ο Ρουντ ήταν πιο αποτελεσματικός στη δική του ευκαιρία και κάνοντας το μπρέικ στο φινάλε του σετ πήρε το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν περίπου η ίδια, με τη διαφορά πως ο Μουζέτι σε αυτή την περίπτωση έκανε το μοναδικό μπρέικ για να φτάσει στο 6-4. Στο τρίτο σετ ο Ιταλός είχε καλύτερη αγωνιστική εικόνα από τον Νορβηγό, το σερβίς του δεν απειλήθηκε ποτέ και πραγματοποιώντας ξανά το μοναδικό μπρέικ έφτασε στη μεγάλη νίκη έπειτα από 2 ώρες και 19 λεπτά.

Στην προημιτελική φάση ο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει τον νικητής της αναμέτρησης του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρεν Χατσάνοφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις