fbpx

Paris Masters, Τσιτσιπάς-Έβανς 2-0: Ιδανική πρεμιέρα για τον Στέφανο στο Παρίσι (vids)

Paris Masters, Τσιτσιπάς-Έβανς 2-0: Ιδανική πρεμιέρα για τον Στέφανο στο Παρίσι (vids)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rolex Paris Masters, καθώς κέρδισε τον Ντάνιελ Έβανς με 2-0 σετ (6-3, 6-4), σε μία αναμέτρηση που κράτησε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Στο 1ο σετ, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο κορτ, κερδίζοντας πρώτα 3 games, κάνοντας και το πρώτο break του αγώνα στο ενδιάμεσο (3-0).

Στη συνέχεια ο 32χρονος Βρετανός κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά σε χαμηλότερα επίπεδα, μέχρι και το 8ο game (3-1, 4-2, 5-3), αλλά δεν αποσόβησε την απώλεια του σετ, μιας και στο 9ο ο Στέφανος το έκλεισε στο 6-3, χαρίζοντας μόνο έναν πόντο.

Στο 2ο σετ, ο No. 5 του ταμπλό μπήκε το ίδιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ξεκινώντας με σπάσιμο στο σερβίς του αντιπάλου, ενώ κέρδισε και το επόμενο game (2-0).

Ο No. 27 της παγκόσμιας κατάταξης διατηρούσε μικρή απόσταση στο σκορ από τον Τσιτσιπά, αλλά δεν έφτανε στην ισοφάριση (3-1, 4-3, 5-4), γεγονός που του στοίχισε, μιας και ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε στην κατάκτηση και του 2ου σετ, κλείνοντάς το στο 6-4.

Στον επόμενο γύρο, και συγκεκριμένα στους “16” της διοργάνωσης στο Παρίσι, ο Στέφανος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο είτε το Κάμερον Νόρι, είτε του Κορεντάν Μουτέτ, με φόντο τα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις