fbpx

Paris Masters: Θριαμβευτής ο Ρούνε στην “τιτανομαχία” με Βαβρίνκα!

Paris Masters: Θριαμβευτής ο Ρούνε στην “τιτανομαχία” με Βαβρίνκα!

Σε ένα από τα ωραιότερα ματς της εβδομάδας, ο Χόλγκερ Ρούνε επικράτησε με 4-6, 7-5, 7-6(3) του Σταν Βαβρίνκα παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο Γύρο του Paris Masters. Ο Δανός μάλιστα τα κατάφερε σβήνοντας συνολικά τρία ματς πόιντ του Ελβετού και παράλληλα πιστοποίησε την καλή αγωνιστική κατάστασή του στην παρούσα περίοδο.

Το πρώτο σετ βρήκε και τους δύο να είναι αρκετά σταθεροί στο σερβίς τους, ωστόσο είχαν από ένα αδύναμο σέρβις γκέιμ έκαστος και εκεί ο 37χρονος Βαβρίνκα βρήκε το μοναδικό μπρέικ που τον έφερε λίγο αργότερα στο 6-4.

Στο δεύτερο μέρος ο 19χρονος Ρούνε βρέθηκε αντιμέτωπος συνολικά με έξι μπρέικ πόιντ, ωστόσο έσβησε τα πέντε και αξιοποιώντας τα δύο μοναδικά δικά του έφτασε στο 7-5 και την ισοφάριση. Μάλιστα, ο Βαβρίνκα έχασε και δύο ματς πόιντ όταν ήταν μπροστά με 5-4 στα γκέιμ.

Στο τρίτο σετ οι δυο τους κινήθηκαν πολύ συντηρητικά, με τον Βαβρίνκα πάντως, ενώ το σκορ ήταν υπέρ του με 6-5, να φτάνει στο μοναδικό μπρέικ πόιντ -που ήταν παράλληλα και ματς πόιντ– δίχως όμως να το αξιοποιεί. Στη διαδικασία του τάι μπρέικ ο Νο18 στην κατάταξη Δανός αποδείχθηκε πως είχε πιο καθαρό μυαλό, φτάνοντας σχετικά εύκολα στην επικράτηση και κλείνοντας το ματς έπειτα από 2 ώρες και 30 λεπτά.

Στον επόμενο γύρο ο Ρούνε θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις