fbpx

Paris Masters: Ξεπέρασε τον… σκόπελο του Γκασκέ ο Ρουντ!

Paris Masters: Ξεπέρασε τον… σκόπελο του Γκασκέ ο Ρουντ!

Μία θέση στον 3ο Γύρο του Paris Masters εξασφάλισε ο Κάσπερ Ρουντ έπειτα από τη νίκη του με 6-1, 7-6(7) επί του Ρισάρ Γκασκέ. Ακριβώς όπως μαρτυρά το σκορ, ο Νορβηγός είχε ένα πολύ εύκολο και ένα εξαιρετικά δύσκολο σετ απέναντι στον πολύπειρο Γάλλο και την… καυτή κερκίδα του Παρισιού.

Στο πρώτο σετ ο Γκασκέ ήταν εντελώς εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω με δύο μπρέικ και σύντομα ο Νο4 στον κόσμο Ρουντ να φτάσει στο κλείσιμο του σετ. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε άρδην.

Ο Νο76 στον κόσμο Γκασκέ μάλιστα ήταν εκείνος που προηγήθηκε με 5-3 χάρη σε μπρέικ, ωστόσο ο Ρουντ το πήρε αμέσως πίσω και στη συνέχεια τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Γάλλος έφτασε να προηγείται αρχικά με 4-1 και στη συνέχεια με 7-6, ωστόσο από δικό του λάθος δεν έκλεισε το σετ. Ο Νορβηγός πήρε τους τρεις επόμενους πόντους και με 9-7 εξασφάλισε την παρουσία του στον επόμενο γύρο έπειτα από 1 ώρα και 24 λεπτά αγώνα.

Στην επόμενη φάση ο Κάσπερ Ρουντ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης του Λορέντσο Μουζέτι με τον Νικολός Μπασιλασβίλι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις