fbpx

Paris Masters: Εύκολα στους «16» ο Αλκαράθ (vids)

Paris Masters: Εύκολα στους «16» ο Αλκαράθ (vids)

Την πρόκριση στους καλύτερους 16 του Rolex Paris Masters πανηγύρισε ο Κάρλος Αλκαράθ, μιας και κέρδισε τον μαχητικό Γιοσιχίτο Νισιόκα με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Στο 1ο σετ, ο 27χρονος Ιάπωνας μπήκε πιο δυνατά στο κορτ, κερδίζοντας το εναρκτήριο game (1-0), και παρά την άμεση ισοφάριση με love game από τον Αλκαράθ, ο Νισιόκα πήρε εκ νέου προβάδισμα με δικό του love game (40-0).

Ο 19χρονος Ισπανός τενίστας ισοφάρισε ξανά, κατάφερε να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του για να προσπεράσει (3-2), και αύξησε τη διαφορά του στο 6ο game (4-2).

Ο No. 38 της παγκόσμιας κατάταξης βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει, παίρνοντας πίσω το σερβίς του (4-4), αλλά ο Αλκαράθ κατάφερε να κλείσει το σετ υπέρ του, μιας και κατέκτησε τα καθοριστικά games, κάνοντας παράλληλα νέο break (6-4).

Στο 2ο σετ, το παιχνίδι έμοιαζε τελείως ισορροπημένο, με τον Νισιόκα να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στον No. 1 του ταμπλό, ο οποίος, όμως, δεν του επέτρεπε να ξεφύγει, καθώς ισοφάριζε άμεσα, μέχρι και το 8ο game (4-4).

Με το σετ, εν τέλει, να καταλήγει ξανά στα χέρια του Ισπανού, που πάλι με νέο break ήρθε σε απόσταση αναπνοής από τη νίκη, την οποία και πήρε στο 10o game για να κερδίσει την αναμέτρηση.

Αντίπαλος του Κάρλος Αλκαράθ στον επόμενο γύρο θα είναι ένας εκ των Γκρέγκορ Ντιμιτρόφ και Φάμπιο Φογκνίνι, με φόντο τους «8» του Παρισιού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις