fbpx

Paris Masters: Απέκλεισε τον Μεντβέντεφ ο Ντε Μινόρ (vids)

Paris Masters: Απέκλεισε τον Μεντβέντεφ ο Ντε Μινόρ (vids)

Απίθανη πρόκριση για τον Άλεξ Ντε Μινόρ, που κόντρα στα προγνωστικά απέκλεισε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ από τη συνέχεια του Rolex Paris Masters, καθώς τον κέρδισε με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 7-5), σε 2 ώρες και 46 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, ο 23χρονος Αυστραλός διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Μεντβέντεφ, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία ισοφάριζε, μέχρι και το 8ο game (4-4).

Ο Ντε Μινόρ, όμως, καθάρισε τη δουλειά στο 9ο και 10ο game, όπου στο τελευταίο κιόλας κατάφερε να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του, για να κλείσει το σετ (6-4).

Στο 2ο σετ, ο 26χρονος Ρώσος τενίστας μπήκε πιο δυνατά στο κορτ, κερδίζοντας τα πρώτα 2 games, πραγματοποιώντας και το πρώτο του break στην αναμέτρηση (2-0).

Άμεση ήταν η απάντηση του No. 25 του ranking, καθώς μείωσε σε 2-1, μετά από ένα μεγάλο hold (9 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα), έχασε το επόμενο game χωρίς να πάρει πόντο (3-1), για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα μεγάλο hold (7 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα), διεκδικώντας ακόμα τις όποιες ελπίδες για straight νίκη.

Στη συνέχεια, όμως, ο No. 3 της παγκόσμιας κατάταξης ξέφυγε στα κερδισμένα games, και μετά από ένα ακόμα break, κατάφερε να κλείσει στο σετ υπέρ του 6-2, και να οδηγήσει την αναμέτρηση σε τρίτο.

Στο τελευταίο σετ, για μία ακόμα φορά ο Μεντβέντεφ ξεκίνησε πιο αποφασιστικά, έχοντας από νωρίς break (2-0), αλλά ο Ντε Μινόρ το έσβησε, γυρίζοντας το παιχνίδι, και θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη (3-2).

Μέχρι και το 10ο game οι δύο αθλητές ήταν ισόπαλοι, έπειτα από δύο μεγάλα hold εκατέρωθεν (5-5), για να μιλήσει στο φινάλε η θέληση του Αυστραλού, που πήρε το 11ο game χωρίς να χαρίσει πόντο, και έσπασε το σερβίς του Ντανιίλ στο 12ο game, για τη μεγάλη πρόκριση.

Στους «16» του θεσμού, ο Ντε Μινόρ θα αναμετρηθεί με τον 24χρονο Αμερικανό, και No. 21 του ταμπλό, Φράνσις Τιάφο, ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Τζακ Ντρέιπερ με 2-0 σετ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις