fbpx

WTA Finals, Μαρία Σάκκαρη: «Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στην Τζέσικα» (vid)

WTA Finals, Μαρία Σάκκαρη: «Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στην Τζέσικα» (vid)

Ιδανική πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη στα WTA Finals, που διεξάγονται στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, το διάστημα 31/10-07/11, μιας και επικράτησε της Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ (7-6, 7-6), μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά, ενώ παράλληλα πήρε και τη ρεβάνς για την ήττα της πριν από περίπου μια εβδομάδα στον τελικό του Guadalajara Open, σημειώνοντας την 38η νίκη μέσα στη χρονιά, αλλά και την 1η για φέτος απέναντι σε παίκτρια Top-5.

Στις δηλώσεις της, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης απέναντι στην 28χρονη Αμερικανίδα, και No. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, η Σάκκαρη εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενη με την επίδοσή της στο κορτ, θέλοντας να ξαναβρεί τη φόρμα της, μέσα από τα τελικά της WTA.

Ανέφερε πως ποτέ δεν είναι εύκολο ένα παιχνίδι ανάμεσα σε εκείνη και την Πεγκούλα, ενώ δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει το ταλέντο και τις δυνατότητες της σημερινής αντιπάλου της, παράγοντες που δυσκόλεψαν πολύ τη Μαρία να κερδίσει, μετά από 2 tie-break.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο απέναντι στην Τζέσικα. Είναι μία απίστευτη παίκτρια, και φυσικά νιώθει πολύ σίγουρη για τον εαυτό της. Έδωσα μία σκληρή μάχη και ακολούθησα πιστά το πλάνο μου», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

«Σαφώς και σήμερα ήμουν πιο ξεκούραστη, και πιο καλά προετοιμασμένη, σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς που είχαμε στη Γουαδαλαχάρα, καταφέρνοντας έτσι να φέρω το μομέντουμ σε εμένα.

Νιώθω αισιόδοξη και σίγουρη για τη συνέχεια, στην προσπάθειά μου να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις