fbpx

Βιλάντερ: Αποκλείει το δόλο στην περίπτωση της Σιμόνα Χάλεπ

Βιλάντερ: Αποκλείει το δόλο στην περίπτωση της Σιμόνα Χάλεπ

Ο Ματς Βιλάντερ λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Σιμόνα Χάλεπ να πήρε απαγορευμένη ουσία με δόλο. Η Ρουμάνα προσωρινά είναι εκτός δράσης καθώς βρέθηκε θετική σε ένα αντι-αναιμικό φάρμακο, το Roxadustat, στο US Open. Η ίδια είπε ότι το αποτέλεσμα αποτέλεσε το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της και πλέον θα παλέψει για την αλήθεια ώστε να καθαρίσει το όνομα της.

 Μιλώντας στο Eurosport, ο κάτοχος επτά Γκραν Σλαμ, είπε ότι η εμπειρία του από την παίκτρια τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο με δόλο. «Η καρδιά μου πηγαίνει στην Σιμόνα Χάλεπ», είπε. «Ποτέ δεν θα ισχυριζόμουν ότι τη γνωρίζω αλλά την έχω δει να παίζει πολλά ματς όλα αυτά τα χρόνια και έχω κάνει συνέντευξη μαζί της πολλές φορές. Θα έλεγα ότι από όλες τις παίκτριες που έχω συναντήσει είναι εκείνη που αποκλείεις να έκανε κάτι τέτοιο σκόπιμα».

 Η Χάλεπ, σύμφωνα με τους κανονισμούς, δεν έχει δικαίωμα να πάρει μέρος σε αγώνα και ο Σουηδός πρόσθεσε ότι η Χάλεπ μπορεί να πήρε άθελά της την ουσία, ελπίζοντας να τη δει σύντομα ξανά στα κορτ. «Είπε ότι θα προσπαθήσει να καθαρίσει το όνομά της. Ποτέ δεν ξέρεις, είναι εφικτό αυτή την εποχή να έχεις πάρει κάτι άθελα αλλά και πάλι δεν μπορώ να φανταστώ ότι μία αθλήτρια στο επαγγελματικό τένις κάνει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας τις συνέπειες και τους κινδύνους. Πιστεύω λοιπόν ότι πρόκειται ξεκάθαρα περί λάθους. Θεωρώ ότι η Σιμόνα Χάλεπ είναι μία σπουδαία αθλήτρια και ένας σπουδαίος άνθρωπος και ελπίζω να καθαρίσει το όνομά της επειδή θέλω να τη δω σε ένα κορτ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις