fbpx

Τα καλύτερα κλικ της χθεσινής ημέρας σε Παρίσι και Τέξας (pics)

Τα καλύτερα κλικ της χθεσινής ημέρας σε Παρίσι και Τέξας (pics)

Πλούσιο, όπως αναμενόταν, ήταν το θέαμα της χθεσινής ημέρας, τόσο στα WTA Finals, όσο και στο Rolex Paris Masters.

Για τα τελικά της WTA αναμετρήθηκαν χθες Τζέσικα Πεγκούλα και Μαρία Σάκκαρη, ενώ στο 2ο χρονικά παιχνίδι του ομίλου Nancy Richey η Αρίνα Σαμπαλένκα αναμετρήθηκε με την Ονς Ζαμπέρ.

Νικήτριες αναδείχθηκαν η 27χρονη Ελληνίδα και η 24χρονη τενίστρια από τη Λευκορωσία, οι οποίες, μάλιστα θα συναντηθούν τα ξημερώματα της Πέμπτης, 02:00 ώρα Ελλάδος, με τη νικήτρια κατά πάσα πιθανότητα να παίρνει την 1η θέση και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο Παρίσι, το βλέμματα κέρδισε η αναμέτρηση των Άντι Μάρεϊ και Ζιλ Σιμόν, με τον 37χρονο Γάλλο τενίστα να αρνείται να χάσει (και κατ’ επέκταση να “κρεμάσει” τη ρακέτα του”), κερδίζοντας με ανατροπή στα σετ 2-1 (4-6, 7-5, 6-3).

Ανάλογο ενδιαφέρον είχε και η αναμέτρηση μεταξύ Κάμερον Νόρι και Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, με τον 27χρονο τενίστα της Μεγάλης Βρετανίας να επικρατεί με straight νίκη (6-2, 6-4).

Ο φωτογραφικός φακός, όμως, είχε… κέφια και αποθανάτισε μερικές όμορφες στιγμές μεταξύ των παικτών, κυρίως προς το τέλος των αγώνων τους, όταν και αντάλλαζαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις