fbpx

Paris Masters, Ράφαελ Ναδάλ: «Δεν μπορώ να συνεχίσω τον πρωταθλητισμό – Προσπαθώ να παραμείνω ανταγωνιστικός» (vid)

Paris Masters, Ράφαελ Ναδάλ: «Δεν μπορώ να συνεχίσω τον πρωταθλητισμό – Προσπαθώ να παραμείνω ανταγωνιστικός» (vid)

Επιστροφή στη δράση για τον Ράφαελ Ναδάλ, που αύριο Τετάρτη 02/11 θα αγωνιστεί στο πρώτο του παιχνίδι, στα πλαίσια του 2ου γύρου του Rolex Paris Masters, που διοργανώνεται στο Παρίσι, το διάστημα 29/10-06/11.

Ο 36χρονος Ισπανός, και No. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις δυσκολίες της παρουσίας του στη διοργάνωση, μιας και χρειάστηκε να φύγει από την πατρίδα του, και να αποχωριστεί για πρώτη φορά τη σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί τους.

Αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό, ενώ εξέφρασε ανοιχτά πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο πρωταθλητισμός, αλλά το να μπορεί να εμφανίζεται ανταγωνιστικός στο κορτ, κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

«Πάντα μου ήταν δύσκολο να φεύγω από το σπίτι. Τώρα είναι διαφορετικά όμως. Μετά από 3 εβδομάδες που γνωρίζω τον γιο μου, είναι δύσκολη εμπειρία στη ζωή να φεύγω και να μου λείπει. Αλλά πρέπει να προσαρμοστώ. Ευτυχώς υπάρχουν και οι βιντεοκλήσεις και μπορώ να τον βλέπω όποτε θέλω και μπορώ», είπε ο Ράφαελ Ναδάλ.

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για να είμαι ξεκάθαρος, δεν παλεύω πια για να είμαι το No. 1. Προσπαθώ πλέον να είμαι ανταγωνιστικός, σε οποιοδήποτε αγώνα ή τουρνουά βρίσκομαι. Δεν μπορώ να συνεχίσω αποκλειστικά τον πρωταθλητισμό, στην ηλικία που βρίσκομαι. Είχα την τύχη να το κάνω παλαιότερα, και είμαι υπερήφανος που το κατάφερα, ειδικά την πρώτη φορά, το 2008».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις