fbpx

Paris Masters: Πρόκριση με επική μαχή για Ντε Μινόρ! (vid)

Paris Masters: Πρόκριση με επική μαχή για Ντε Μινόρ! (vid)

Μία θέση στον 2ο Γύρο του Paris Masters εξασφάλισε ο Άλεξ Ντε Μινόρ έπειτα από τη νίκη του με 6-4, 4-6, 6-4 επί του Σεμπάστιαν Κόρντα. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό στον 1ο Γύρο στη Βασιλεία για τον Αυστραλό, την ώρα που ο Αμερικανός προερχόταν από δύο σερί τελικούς σε Χιχόν και Αμβέρσα.

Στο πρώτο σετ η κομβική στιγμή ήρθε στην εκκίνηση. Ο Ντε Μινόρ έκανε το μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του ματς, ο Κόρντα απέτυχε να απαντήσει και με 6-4 ο Αυστραλός επικράτησε στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο σετ, αν και ο Κόρντα κατάφερε να βρει το πολυπόθητο μπρέικ για να προηγηθεί με 3-1, ο Νο25 στον κόσμο αντίπαλό του βρήκε επίσης ένα μπρέικ και έφερε το σετ στο 3-3. Παρόλα αυτά, ο 22χρονος Αμερικανός συνέχισε να είναι ανώτερος και τελικά βρήκε το επιπλέον μπρέικ στο τελευταίο γκέιμ για το 6-4, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Αν και στις αρχές του τρίτου σετ ο Κόρντα είχε το μομέντουμ, αυτό δεν μπόρεσε να το μετουσιώσει σε μπρέικ. Αντιθέτως, ο Αυστραλός ήταν εκείνος που έσπασε το αντίπαλο σερβίς για να προηγηθεί με 5-3 και στη συνέχεια έκλεισε το ματς με 6-4, έπειτα από συνολική μάχη 2 ωρών και 42 λεπτών.

Στην επόμενη φάση ο Άλεξ Ντε Μινόρ θα αντιμετωπίσει τον περσινό φιναλίστ Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις