fbpx

Paris Masters: Ο Έβανς πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά

Paris Masters: Ο Έβανς πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά

Τον Ντάνιελ Έβανς θα αντιμετωπίσει τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πρώτο του παιχνίδι για το Paris Masters. Ο Βρετανός επικράτησε με 6-3, 3-6, 6-4 του Μπράντον Νακασίμα σε μάχη για τον 1ο Γύρο, κερδίζοντας έτσι μία θέση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Η μάχη αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από δύσκολη για τον Νο27 στον κόσμο Έβανς, έστω και εάν στο πρώτο σετ πέτυχε δύο μπρέικ δίχως να δεχθεί κανένα, για να προηγηθεί με 1-0. Στο δεύτερο μέρος ο Νο50 στον κόσμο Ιάπωνας απέδειξε ξανά πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση στο φινάλε της σεζόν και με δύο μπρέικ σε συνολικά επτά μπρέικ πόιντ (δίχως ο ίδιος να αντιμετωπίσει κανένα) έφερε το ματς στα ίσα.

Τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο σετ, όπου ο 32χρονος Βρετανός βρήκε από σχετικά νωρίς το ένα αναγκαίο μπρέικ, έσβησε αντιστοίχως ένα μπρέικ πόιντ του Ιάπωνα και εν τέλει με 6-4 έδωσε τέλος στο ματς έπειτα από 2 ώρες και 9 λεπτά.

Τσιτσιπάς και Έβανς έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει ισάριθμες νίκες, αν και οι δύο από αυτές τις τρεις μάχες ήταν σε χωμάτινα κορτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις