fbpx

Paris Master: Τρομερός Σιμόν, έβγαλε νοκ-άουτ τον Μάρεϊ και… συνεχίζει την καριέρα του! (vid)

Paris Master: Τρομερός Σιμόν, έβγαλε νοκ-άουτ τον Μάρεϊ και… συνεχίζει την καριέρα του! (vid)

Το εισιτήριο για τον 2ο Γύρο του Paris Masters πήρε ο Ζιλ Σιμόν, με μία από τις μεγαλύτερες νίκες του τα τελευταία χρόνια. Ο 37χρονος Γάλλος, στο τελευταίο τουρνουά της καρίερας του, επικράτησε με 4-6, 7-5, 6-4 του Άντι Μάρεϊ, κέρδισε μία θέση στην επόμενη φάση και έτσι δίνει για… τουλάχιστον έναν γύρο ακόμη συνέχεια στην πορεία του στο επαγγελματικό τένις.

Ο Μάρεϊ ήταν εκείνος που έκανε το πιο δυναμικό ξεκίνημα και βρήκε το μπρέικ με το “καλησπέρα” για να προηγηθεί με 3-0. Ο Βρετανός στη συνέχεια… γλίτωσε σε ένα σέρβις γκέιμ του όταν βρέθηκε πίσω με 0-40, έφτασε να προηγείται με 5-3 στο σετ, όμως εκεί δέχθηκε εν τέλει το μπρέικ από τον Γάλλο. Παρόλα αυτά, το σενάριο είχε άλλη μία ανατροπή. Ο Μάρεϊ έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο επόμενο γκέιμ και με ένα άστοχο σμας ο Σιμόν δέχθηκε το μπρέικ για το 6-4.

Στο δεύτερο σετ οι δύο παίκτες έκαναν από ένα μπρέικ στα τέσσερα πρώτα γκέιμ, ενώ ο Βρετανός έσπασε ξανά το αντίπαλο σερβίς για να βρεθεί στο 5-4. Ωστόσο, από εκεί και πέρα ακολούθησε μία μίνι… κατάρρευση του Μάρεϊ, με τον Γάλλο να παίρνει τέσσερα γκέιμ στη σειρά και να φτάνει στο 7-5.

Στο τρίτο σετ ο Σιμόν συνέχησε με θετικό μομέντουμ και σύντομα βρήκε το μπρέικ για να προηγηθεί με 3-1. Από εκεί και πέρα, ο 37χρονος Γάλλος διατήρησε το πλεονέκτημά του, πανηγυρίζοντας στο φινάλε μία εντυπωσιακή νίκη έπειτα από 2 ώρες και 50 λεπτά παιχνιδιού.

Στην επόμενη φάση ο Ζιλ Σιμόν θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις