fbpx

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ένεση αυτοπεποίθησης ο τίτλος στο Wimbledon – Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά στα indoors» (vid)

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ένεση αυτοπεποίθησης ο τίτλος στο Wimbledon – Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά στα indoors» (vid)

Ανοιχτά μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Παρίσι, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων από τον 2ο γύρο του Rolex Paris Masters, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού ΣβάρτσμανΚρεσί.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας, και No. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, αλλά και στην αυτοπεποίθηση που του έδωσε η παρουσία του στο Wimbledon, που κάθε φορά έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο, ώστε να χτίσει εκ νέου ψυχολογία.

Ο Νόλε μίλησε, επίσης, για το Laver Cup, αλλά και για τα πιο πρόσφατα indoor τουρνουά που συμμετείχε και κατέκτησε (Astana Open και Tel Aviv Open), ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας πως έχει ωραίες αναμνήσεις από το Παρίσι, και είναι αρκετά χαρούμενος που βρίσκεται εκεί.

«Το πρώτο μέρος της χρονιάς με όσα συνέβησαν στην Αυστραλία, ήταν πολύ απαιτητικό, πολύ έντονα συναισθηματικό και η ψυχολογία μου επηρέασε το παιχνίδι μου», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς

«Κατάφερα να βρω και πάλι την επιθυμία μου να παίξω προς το τέλος της χωμάτινης περιόδου. Το Wimbledon έρχεται πάντα την κατάλληλη στιγμή στην καριέρα μου.

Όταν χρειάστηκα αυτή την τεράστια ένεση αυτοπεποίθησης και έναν μεγάλο τίτλο, το Wimbledon είναι πάντα εκεί.

Μετά το Wimbledon δεν έχω παίξει πολύ. Έπαιξα στο Laver Cup και μετά στο Τελ Αβίβ και την Αστάνα όπου έπαιξα πολύ καλό τένις. Ελπίζω να συνεχίσω τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχω στην καριέρα μου στα indoors

Σε αυτό το σημείο είναι ωραία να νιώθεις καλά στο court και να έχεις ωραίες αναμνήσεις ερχόμενος σε ένα μέρος που τα έχεις πάει καλά. Το πως αισθάνεσαι μέσα σου, επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Εδώ, αισθάνομαι πάντα ωραία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις