fbpx

Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: «Βρέθηκε σε μεγάλη πίεση φέτος η Σάκκαρη – Πρέπει να χαλαρώσει»

Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: «Βρέθηκε σε μεγάλη πίεση φέτος η Σάκκαρη – Πρέπει να χαλαρώσει»

Για τις 8 φιναλίστ των WTA Finals μίλησε η μία εκ των κορυφαίων τενίστριών όλων των εποχών, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, που βρίσκεται στο Τέξας για να παρακολουθήσει από κοντά τη διεθνή διοργάνωση.

Η 66χρονη Τσέχο-Αμερικάνα πρώην αθλήτρια, και κάτοχος 18 Grand Slam, μίλησε για κάθε μία διεκδικήτρια του τίτλου της WTA, κάνοντας αναφορά στον τρόπο παιχνιδιού της κάθε μίας, αλλά και τι περιμένει να δει και από τις 8 τενίστριες.

Αναφορικά με τη Μαρία Σάκκαρη, η Ναρβατίλοβα δήλωσε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση και έπρεπε να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά με μεγάλες νίκες στο τέλος.

Είπε πως η Μαρία, πλέον, πρέπει να είναι αρκετά χαρούμενη με την πρόκρισή της, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει να εστιάσει στα χαμηλά περάσματα από το φιλέ.

«Βρέθηκε σε μεγάλη πίεση φέτος και έπρεπε να κερδίσει ματς στο τέλος ώστε να πάρει την πρόκριση. Οπότε μπράβο της που τα κατάφερε», είπε η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα.

«Είχε κάποιες ευκαιρίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν έπαιζε το καλύτερο τένις της υπό πίεση. Το έκανε όμως την περασμένη εβδομάδα, όταν ήταν σε φάση “όλα ή τίποτα”.

Θα πρέπει να είναι χαρούμενη που τα κατάφερε. Θα είναι χαρούμενη που προκρίθηκε και θα είναι έτοιμη γι’ αυτό το τουρνουά.

Με το στυλ παιχνιδιού της, αν παίζει με χαμηλά περάσματα από το φιλέ, θα είναι το καλύτερο γι’ αυτήν. Μου αρέσει πως συγκεντρώνεται στο court και το ότι είναι ατρόμητη. Απλά πρέπει να χαλαρώσει λίγο παραπάνω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις