fbpx

Άντι Μάρεϊ: «Πολύ σπάνιο να έχεις το ιδανικό τέλος»

Άντι Μάρεϊ: «Πολύ σπάνιο να έχεις το ιδανικό τέλος»

Ο Άντι Μάρεϊ πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδανικός τρόπος να κλείνεις μία καριέρα καθώς αναφέρθηκε στα συναισθήματά του βλέποντας τον Ρότζερ Φέντερερ και την Σερίνα Γουίλιαμς να αποσύρονται πρόσφατα.

 Μιλώντας αποκλειστικά στο Eurosport, ο Μάρεϊ που ήταν παρών στο «αντίο» του Φέντερερ στο Laver Cup του Σεπτεμβρίου δήλωσε ότι δεν έχει πειστεί ότι θα πρέπει να γίνει και αυτός άμεσα ένας πρώην παίκτης.

«Γνωρίζω ότι δεν θα παίζω για πάντα. Το ξέρω αυτό. Από φέτος, ο τρόπος που κάποιοι κλείνουν την καριέρα τους είναι διαφορετικός, είναι πολύ σπάνιο να έχεις το ιδανικό τέλος. Η Σερίνα είχε μία καλή πορεία στο US Open, έπαιξε και καλά και σημείωσε μερικά σπουδαία αποτελέσματα. Ο Ρότζερ ολοκλήρωσε με τον ίδιο τρόπο, όντας στην ίδια πλευρά του κορτ με τον μεγαλύτερό του αντίπαλο, τον Ράφα Ναδάλ. Ο Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα ολοκλήρωσε στη Γαλλία και ο Ζιλ Σιμόν θα κλείσει επίσης στη Γαλλία μέσα σε μία σπουδαία ατμόσφαιρα. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να το κάνεις και δεν υπάρχει σωστός και λάθος, δεν υπάρχει ιδανικός, μόνο ότι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Ποιος ξέρει πως θα είναι για εμένα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις