fbpx

WTA Finals: Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Τέξας κόντρα στην Πεγκούλα

WTA Finals: Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Τέξας κόντρα στην Πεγκούλα

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στους τελικούς της WTA που θα πραγματοποιηθούν στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας το διάστημα 31 Οκτωβρίου-7 Νοεμβρίου.

Η Ελληνίδα τενίστρια θα συμμετάσχει για 2η σερί χρονιά, μετά από την πρόκριση που εξασφάλισε πριν από μερικές ημέρες στο τουρνουά της Γουδαλάχαρα, έχοντας απέναντί της την Αμερικανίδα και Νο. 3 του κόσμου, Τζέσικα Πεγκούλα σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 00:00 το βράδυ της Δευτέρας (1/11).

Σάκκαρη και Πεγκούλα θα κοντραριστούν για 2η φορά μέσα σε μία εβδομάδα μετά τον τελικό της περασμένης εβδομάδας στη Γουαδαλαχάρα με την Πεγκούλα να επικρατεί με 2-0 σετ, με την Ελληνίδα τενίστρια πάντως να προηγείται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 3-2.

Μετά από το παιχνίδι των Σάκκαρη-Πεγκούλα με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία στα μονά, θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας του ομίλου (Nancy Richey) με την Ονς Ζαμπέρ να αντιμετωπίζει την Άρινα Σαμπαλένκα (02:00).

Την Τρίτη σειρά θα πάρει ο άλλος όμιλος (Tracy Austin) με τις Ίγκα Σφιόντεκ και Νταριά Κασάτκινα να αγωνίζονται στις 00:00, ενώ στη συνέχεια σειρά θα πάρουν οι Κόρι Γκοφ και Καρολίν Γκαρσία (02:00).

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

00:00-Τζέσικα Πεγκούλα (ΗΠΑ)-Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα)
02:00-Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία)-Άρινα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία)

Τρίτη 1 Νοεμβρίου

00:00-Ίγκα Σφιόντεκ (Πολωνία)-Ντάρια Κασάκτινα (Ρωσία)
02:00-Κόρι Γκοφ (ΗΠΑ)-Καρολίν Γκαρσία (Γαλλία)

Tracy Austin Group

(1) Ίγκα Σφιόντεκ (Πολωνία)
(4) Κόρι Γκοφ (ΗΠΑ)
(6) Καρολίν Γκαρσία (Γαλλία)
(8) Νταριά Κασάτκινα (Ρωσία)

Nancy Richey Group

(2) Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία)
(3) Τζέσικα Πεγκούλα (ΗΠΑ)
(5) Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα)
(7) Άρινα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία)

Τι ισχύει

Οι δύο πρώτες παίκτριες από κάθε όμιλο θα περάσουν στην ημιτελική φάση, με τις 1ες των δύο ομίλων να διασταυρώνονται με τις αντίστοιχες 2ες χιαστί και τις νικήτριες να εξασφαλίζουν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις