fbpx

Basel Open, Αλιασίμ-Ρούνε 2-0: Τρίτος σερί τίτλος για τον Καναδό (vids)

Basel Open, Αλιασίμ-Ρούνε 2-0: Τρίτος σερί τίτλος για τον Καναδό (vids)

Πρωταθλητής του Basel Open αναδείχθηκε ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, που κέρδισε στον τελικό της διοργάνωσης στην Ελβετία τον Χόλγκερ Ρούνε με 2-0 σετ (6-3, 7-5), για να φτάσει στον 3ο διαδοχικό τίτλο.

Στο 1ο σετ, μέχρι και το 2ο game ήταν μοιρασμένες στο ακέραιο οι ισορροπίες (1-1), όμως στη συνέχεια ο 22χρονος Καναδός τενίστας έτρεξε ένα σύντομο σερί με 3 κερδισμένα games, και με break στο ενδιάμεσο, για το ασφαλές προβάδισμα (4-1).

Στο 6ο και στο 8ο game η διαφορά έμενε στα ίδια επίπεδα (4-2, 5-3), για να κλείσει το σετ ο No. 9 του ταμπλό στο αμέσως επόμενο, για να θέσεις τις βάσεις για τη νίκη (6-3).

Στο τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, ο 19χρονος Δανός μπήκε ελαφρώς πιο δυνατά στο κορτ και διατηρούσε ένα ισχνό προβάδισμα, το οποίο κάθε φορά ισοφάριζει ο Αλιασίμ, μέχρι και το 10ο game (5-5).

Στο 11ο ο πλέον πρωταθλητής της Βασιλείας έσπασε το σερβίς του No. 25 της παγκόσμιας κατάταξης, για να κλείσει και το 2ο σετ στο 12ο game για το 7-5, και να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του για τον τίτλο στην Ελβετία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις