fbpx

Απογοητευμένη από την υπόθεση της Χάλεπ η Σφιόντεκ

Απογοητευμένη από την υπόθεση της Χάλεπ η Σφιόντεκ

Νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη η Ίγκα Σφιόντεκ, ρωτήθηκε κατά την παρουσία της στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας για το WTA Finals, για την πρόσφατη υπόθεση της Σιμόνα Χάλεπ που βρέθηκε θετική στη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

 Η Χάλεπ, πρώην νούμερο ένα στον κόσμο και κάτοχος δύο Γκραν Σλαμ, ανακοίνωσε ότι προσωρινά έχει τεθεί εκτός δράσης καθώς βρέθηκε θετική στη χρήση της απαγορευμένης ουσίας Roxadustat. Η Ρουμάνα, 31 ετών, έχει δηλώσει αποφασισμένη να καθαρίσει το όνομά της και πολλές παίκτριες δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι πήρε σκόπιμα μία απαγορευμένη ουσία.

 «Σίγουρα είναι κάτι που με προβληματίζει επειδή δεν περίμενα να ακούσω αυτή την είδηση», είπε η Σφιόντεκ από το Ντίκις Αρένα στο Φορτ Γουόρθ. «Η Σιμόνα κατά την άποψή μου φαίνεται να είναι ένα πρόσωπο που πάντα ενδιαφερόταν να είναι δίκαιη και ήταν ένα σπουδαίο παράδειγμα για εμένα. Ελπίζω λοιπόν. Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα, αν θα κάνει νέες εξετάσεις. Ελπίζω ότι η κατάσταση θα γίνει πιο ξεκάθαρη για τους θεατές και εμάς αλλά ναι, είναι κάπως απογοητευτικό και θα πρέπει να αισθάνεται πολύ άσχημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις