fbpx

Vienna Open, Σαποβάλοφ-Τσόριτς 2-0: Στον τελικό ο Καναδός (vid)

Vienna Open, Σαποβάλοφ-Τσόριτς 2-0: Στον τελικό ο Καναδός (vid)

Ο Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ θα διεκδικήσει τον τίτλο στο όπεν της Βιέννης επικρατώντας στα δύο σετ του Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς ο οποίος νωρίτερα στη εβδομάδα είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Σαποβάλοφ πήρε το 95% των πόντων πίσω από το πρώτο του σερβίς και σε συνδυασμό με τους επτά άσσους έφτασε στη νίκη έχοντας συνολικά τρία μπρέικ σε τέσσερις ευκαιρίες.

Ο Καναδός έστειλε το πρώτο σετ στη διαδικασία του τάι μπρέικ απαντώντας σε κάθε κερδισμένο σέρβις γκέιμ του Κροάτη με τον Σαποβάλοφ να κάνει το 7-4. Το δεύτερο σετ αποδείχθηκε και το τελευταίο με την εικόνα του ματς να αλλάζει πολύ καθώς ο Τσόριτς δεν μπόρεσε να πάρει γκέιμ με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται σε μιάμιση ώρα.

 Με τη νίκη αυτή ο Σαποβάλοφ έφτασε τις δύο νίκες σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων με τον Τσόριτς και τις δύο διαδοχικές επιτυχίες καθώς είχε επικρατήσει και στην προηγούμενη επί ιαπωνικού εδάφους. Επόμενος αντίπαλος για τον 23χρονο Σαποβάλοφ θα είναι ο νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ από τη Ρωσία, προσπαθώντας να πάρει τον δεύτερο τίτλο καριέρας και τον πρώτο του μέσα στο 2022.

https://www.youtube.com/watch?v=B7LEfD1At2E&ab_channel=ElectromenagerDz
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις