fbpx

Vienna Open: Πρώτος φιναλίστ ο Μεντβέντεφ (vid)

Vienna Open: Πρώτος φιναλίστ ο Μεντβέντεφ (vid)

H εκπληκτική πορεία του Ντανιίλ Μεντβέντεφ συνεχίζεται στο indoor Erste Bank Open της Βιέννης (24-30/10), με τον Ρώσο να σημειώνει την 4η σερί νίκη του στο τουρνουά (χωρίς να χάσει σετ), επικρατώντας του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-4, 6-2 σε 86 λεπτά.

Με αυτή τη νίκη ο 26χρονος έφτασε τις 44 στο Tour (44-15), αλλά και στον 5ο φετινό του τελικό (27 σύνολο) και πλέον ετοιμάζεται για τον 15ο τίτλο στην καριέρα του και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Rolex Paris Masters.

Ο Ρώσος και Νο. 4 του κόσμου στηρίχθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι στο εξαιρετικό του σερβίς, παραχωρώντας μόλις 4 πόντους από 1ο (27/31) και 2ο (9/13) σερβίς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεντβέντεφ έχει παίξει 4 παιχνίδια μέχρι τώρα στη Βιέννη και μάλιστα με δύσκολους αντιπάλους (Μπασιλασβίλι, Τιμ, Σίνερ, Ντιμιτρόφ) ωστόσο δεν έχει ακόμα δεχθεί break στο σερβίς του.

O Μεντβέντεφ χρειάστηκε ένα break στο 1ο σετ (3-2) και στη συνέχεια κρατώντας σχετικά εύκολα το σερβίς του πήρε το προβάδισμα στον 1ο χρονιά ημιτελικό.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Ρώσος από το 2-2 και μετά πίεσε ασφυκτικά το σερβίς του Ντιμιτρόφ και με δύο break, αλλά και δύο hold έφτασε εύκολα στη νίκη, αλλά και στην πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής (30/10).

Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντένις Σαποβάλοφ και Μπόρνα Τσόριτς που αγωνίζονται στον 2ο ημιτελικό της Βιέννης.

https://www.youtube.com/watch?v=VeqtTzTG2A8
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις