fbpx

Πρωταθλητές στο διπλό του Ηρακλείου Χρήστος Αντωνόπουλος και Αλέξανδρος Σκορίλας

Πρωταθλητές στο διπλό του Ηρακλείου Χρήστος Αντωνόπουλος και Αλέξανδρος Σκορίλας

Στην κορυφή του τουρνουά των 15.000 δολαρίων οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Αλέξανδρος Σκορίλας, που κέρδισαν στον τελικό με 2-0 σετ (6-4, 6-2) τους Ράφαελ Κάλτζι και Μάριον Βάνκαν, στο Nana Tennis Club, του Ηράκλειου της Κρήτης.

Στο 1ο σετ, αν και βρέθηκαν οι δύο Έλληνες τενίστες βρέθηκαν πίσω με 3 games, έχοντας δεχθεί και break στο ενδιάμεσο (3-0, 4-1), κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς μ’ ένα ασύλληπτο σερί, σβήνοντας το break στο 7ο game (4-4).

Στο 9ο game ολοκλήρωσαν την ανατροπή, σπάζοντας εκ νέου το σερβίς των αντιπάλων τους (5-4), για να κλείσουν το σετ στο 10ο, παίρνοντας το πρώτο προβάσισμα (6-4).

Στο 2ο σετ, συνέχισαν εξίσου δυναμικά, όπως ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους και στο προγενέστερο σετ, ξεκινώντας με 2 κερδισμένα games, αλλά με και break στο 1ο (2-0).

Οι No. 2 του ταμπλό μείωσαν την απόσταση στο 3ο game (2-1), αλλά στη συνέχεια είδαν τους Αντωνόπουλο και Σκορίλα να ξεφεύγουν περισσότερο, σπάζοντας για μία ακόμα φορά το σερβίς τους (5-1).

Το μόνο που κατάφερε η δυάδα του Ούγγρου και του Γερμανού ήταν να μειώσουν σε 5-2, αλλά δεν αποσόβησαν την ήττα στο 8ο game, με τους Έλληνες να κλείνουν το σετ στο 6-2, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου στην “έδρα” τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δύο τους δεν έχασαν ούτε ένα σετ, καθ’ οδόν προς τον τίτλο, έχοντας μόνο straight νίκες στο ενεργητικό τους, κάνοντας το επίτευγμά τους ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος σε ITF Pro διοργάνωση για τον Αντωνόπουλο, ενώ για τον συμπαίκτη του ο 2ο, μιας και είχε αναδείχθηκε πρωταθλητής και στο τουρνουά 25.000 δολαρίων του Idanha-a-Nova της Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις