fbpx

United Cup: Το πρώτο μικτό τουρνουά που προσφέρει βαθμούς (vid)

United Cup: Το πρώτο μικτό τουρνουά που προσφέρει βαθμούς (vid)

Το United Cup είναι μία νέα διεθνής διοργάνωση μικτού ομαδικού που θα περιλαμβάνει τους καλύτερους και τις καλύτερες από τις 18 κορυφαίες χώρες του κόσμου και θα διεξαχθεί σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας.

 Το τουρνουά που θα προσφέρει βαθμούς σε ATP και WTA Tour θα είναι εκείνο που θα αποτελεί την έναρξη της σεζόν του 2023 και θα διεξαχθεί σε Μπρισμπέιν, Περθ και Σίδνεϊ από τις 29 Δεκεμβρίου του 2022 ως τις 8 Ιανουαρίου του 2023.

 Συνολικά 18 ομάδες θα πάρουν μέρος και εκτός από τους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη σε άνδρες και γυναίκες θα υπάρχει και ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι πρώτες δώδεκα ομάδες που προκρίνονται είναι εκείνες που έχουν τους έξι κορυφαίους σε άνδρες και γυναίκες ενώ τα άλλα έξι εισιτήρια θα δοθούν στις ομάδες που έχουν το καλύτερο συνδυαστικό αποτέλεσμα σε άνδρες και γυναίκες.

 Κάθε ομάδα θα έχει ως τέσσερις παίκτες και παίκτριες από το κάθε Tour και θα υπάρχουν έξι όμιλοι των τριών ομάδων, κάθε πόλη θα φιλοξενεί δύο ομίλους, με την κάθε ομάδα να δίνει δύο απλά ανδρών και γυναικών και ένα μικτό διπλό. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις