fbpx

Τουρσούνοφ για Ραντουκάνου: «Υπήρχαν προβλήματα που δεν μπορούσαν να αγνοηθούν»

Τουρσούνοφ για Ραντουκάνου: «Υπήρχαν προβλήματα που δεν μπορούσαν να αγνοηθούν»

Πρώην προπονητής πλέον της Έμμα Ραντουκάνου, ο Ντμίτρι Τουρσούνοφ εξήγησε τους λόγους που χώρισαν οι δρόμοι τους λέγοντας ότι υπήρχαν προβλήματα που δεν μπορούσαν να αγνοηθούν.

 Ο Τουρσούνοφ ήταν προπονητής της Ραντουκάνου για δύο μήνες προτού αποφασίσει να αφήσει το επιτελείο της και πλέον συνεργάζεται με τη νούμερο 13 στην παγκόσμια κατάταξη, τη Μπελίντα Μπέντσιτς ενώ η Ραντουκάνου έχει τον πρώην γυμναστή του Άντι Μάρεϊ, Τζεζ Γκριν.

 Η σεζόν ήταν δύσκολη για την 19χρονη με την κάτοχο του US Open την περασμένη χρονιά να γνωρίζει την ήττα στον πρώτο γύρο με 6/3 6/3 από την Αλιζέ Κορνέ ενώ πιο πρόσφατα αποσύρθηκε από το όπεν της Τρανσιλβανίας εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό, μία απόφαση που έλαβε μετά την ήττα από τη Ντάρια Κασάτκινα στον πρώτο γύρο του όπεν της Οστράβα.

 «Δεν συμφωνήσαμε στους όρους και υπήρχαν κάποια προβλήματα που δεν μπορούσαν να αγνοηθούν», είπε ο Τουρσούνοφ. «Η δοκιμαστική μας περίοδος ολοκληρώθηκε στο US Open αλλά έμεινα κοντά προσπαθώντας να δω αν υπήρχε ένας τρόπος να εντυπωσιάσω την ομάδα, πραγματικά ήθελα να πετύχει η συνεργασία. Πρώτα από όλα, είναι σπουδαία, δουλεύει σκληρά και δεν σκέφτεται ή λειτουργεί ως σούπερ σταρ. Έχει εξαιρετικό ταλέντο, είναι πολύ αθλητική και με καλό συντονισμό. Θέλει να βελτιωθεί και είναι παθιασμένη με το τένις. Το παιχνίδι της ωστόσο είναι πολύ ωμό και παίρνει πολλή βελτίωση σε διάφορους τομείς. Όπως είπα σε εκείνη και την ομάδα της, χρειάζεσαι μία φωνή. Δοκίμασέ το, αν δεν αποδώσει, μπορείς να το σβήσεις από τη λίστα σου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις