fbpx

Προγραμματίστηκε η σχολή διαιτησίας «National School» στο ΟΑΚΑ

Προγραμματίστηκε η σχολή διαιτησίας «National School» στο ΟΑΚΑ

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης Η΄ Περιφέρειας διοργανώνουν Σχολή Διαιτησίας National School.

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης  (ΟΑΚΑ Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά 1 Μαρούσι).

Εισηγήτριες στη σχολή θα είναι η κα. Πατσουράκου Θεοδώρα  (White Badge Official Referee & Chair Umpire) και η κα Ταμπόση Τερέζα  (White Badge Referee & Chief of Officials).

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τους βασικούς κανόνες του τένις με σχετικά video και έγγραφο υλικό. Θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική στις τεχνικές των Κριτών Γραμμών και των Διαιτητών καρέκλας. Στο τέλος της Σχολής θα διεξαχθούν εξετάσεις και στους επιτυχόντες θα δοθεί επίσημο δίπλωμα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 16 ετών για να παρακολουθήσουν την Σχολή Διαιτησίας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 70€ (50 € ο διοργανωτής και 20€ η ΕΦΟΑ). Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Σχολή National School θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στο [email protected]  έως την  Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 μαζί με την καταβολή της συμμετοχή (70,00 €).

Ώρα προσέλευσης και εγγραφής (πριν την έναρξη της σχολής διάρκειας μισής ώρας) : 9:00

Σημείωση: Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων πενήντα (50).

Εφόσον υπάρξουν περισσότεροι συμμετέχοντες των πενήντα θα διεξαχθεί σχολή το επόμενο Σαββατοκύριακο 19 & 20 / 11 στον ίδιο χώρο με τα ίδια δεδομένα.

Οι δύο σχολές θα χωριστούν αριθμητικά για την καλύτερή τους λειτουργία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των δηλώσεων συμμετοχής.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται σαν 1η επιλογή να παρακολουθήσουν τη Σχολή του 2ου  Σαββατοκύριακου 19-20/11 (εφόσον διεξαχθεί) να το αναφέρουν στη δήλωση συμμετοχής τους.

Θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα της Σχολής.

Περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο της σχολής  κ. Κων/νο Παπανικολάου, 6944694152

Αίτηση Σχολής Διαιτησίας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις