fbpx

Billie Jean King Cup: Αποσύρθηκε από τους τελικούς η Ραντουκάνου

Billie Jean King Cup: Αποσύρθηκε από τους τελικούς η Ραντουκάνου

Η Έμμα Ραντουκάνου ανακοίνωσε ότι αποσύρει την συμμετοχή της με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας για τους τελικούς του Billie Jean King Cup εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό.

 Η επιλογή της Βρετανίδας αποτέλεσε έκπληξη καθώς αποφάσισε να βάλει από νωρίς τέλος στην σεζόν της στο WTA Tour έχοντας αποσυρθεί και από το Transylvania Open ωστόσο πλέον είναι επίσημο ότι δεν θα πάρει μέρος και στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Γλασκόβη το διάστημα 8 με 13 Νοεμβρίου.

«Είναι απογοητευτικό να μαθαίνεις από τους γιατρούς ότι δεν θα είσαι έγκαιρα έτοιμη, ειδικά με το τουρνουά να  διεξάγεται στην πατρίδα μου», είπε. «Προσπάθησα να κάνω ότι ήταν εφικτό για να είμαι έγκαιρα έτοιμη, ειδικά από το τελευταίο τουρνουά που πήρα μέρος και δουλεύω πολύ σκληρά καθημερινά. Έχω εμπιστοσύνη στις συμπαίκτριες μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ την επόμενη χρονιά».

 Η Μεγάλη Βρετανία ηττήθηκε στο καθοριστικό ματς των πλέι-οφ από την Τσεχία τον περασμένο Απρίλιο ωστόσο η ομάδα πήρε την πρόκριση για την τελική φάση ως η οικοδέσποινα χώρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις