fbpx

Basel Open: Αλκαράθ-Καρένιο Μπούστα 2-0: Στα ημιτελικά ο Νο.1 (vid)

Basel Open: Αλκαράθ-Καρένιο Μπούστα 2-0: Στα ημιτελικά ο Νο.1 (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ αναδείχθηκε νικητής στον ισπανικό «εμφύλιο» επικρατώντας του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά τένις στη Βασιλεία της Ελβετίας.

 Ο νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη πήρε το πρώτο σετ με 6/3 στα γκέιμ και το δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο με 6/4 κάνοντας δικούς του τους καθοριστικούς πόντους στο κάθε κομμάτι του ματς. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Καναδός Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ ο οποίος πήρε τη νίκη στα δύο σετ, με 6/2 και 6/3 στα γκέιμ, απέναντι στον Καζάκο Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

 «Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε έναν φίλο όπως είναι ο Πάμπλο», είπε ο Αλκαράθ. «Καθημερινά τρώμε μαζί και μοιραζόμαστε πολύ χρόνο. Πάντα τον στηρίζω αλλά προφανώς στο κορτ δεν υπάρχουν φιλίες, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος για τη νίκη όπως έκανα».

 Ο Αλκαράθ έσπασε δύο φορές το σερβίς του συμπατριώτη του, μία στα μισά του πρώτου σετ και άλλη μία στο δεύτερο. Πλέον έχει 24 ώρες να προετοιμαστεί για τον Οζέρ-Αλιασίμ τον οποίο δεν έχει νικήσει ποτέ και πρόσφατα γνώρισε την ήττα απέναντί του στο πλαίσιο του Davis Cup. «Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς», πρόσθεσε ο Ισπανός. «Παίζει πολύ καλά, έχει σημειώσει σημαντικές νίκες φέτος και φυσικά θα πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος και να μάθω από τα λάθη μου από τις προηγούμενες αναμετρήσεις».

https://www.youtube.com/watch?v=PNXeJnsJQk8&ab_channel=TennisATP
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις