fbpx

Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Η πατρότητα με έκανε πιο ευαίσθητο»

Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Η πατρότητα με έκανε πιο ευαίσθητο»

Παρών στο τουρνουά τένις της Βιέννης αυτή την εβδομάδα, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ μίλησε για την επίδραση που έχει φέρει στην προσωπικότητά του η πατρότητα.

 Στις 14 Οκτωβρίου, ο Ρώσος αποκάλυψε στα social media ότι η σύζυγός του, η Ντάρια, γέννησε την κόρη τους. Η είδηση αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς καθώς κανείς δεν φάνηκε να γνωρίσει ότι ο 26χρονος αναμένεται να γίνει πατέρας.

 «Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που δεν ήμουν ικανός να νιώσω», είπε. «Όταν λέω ότι δεν ήμουν ικανός να τα νιώσω, εννοώ ότι δεν μπορούσα σε αυτό το μέγεθος επειδή είμαι ήσυχος, κάπως ψυχρός άνθρωπος στη ζωή και ένιωσα πάρα πολλά συναισθήματα ανακαλύπτοντας ότι έχω γίνει πιο ευαίσθητος, μπορώ να έχω και μία ευαίσθητη πλευρά».

 Η κόρη του Μεντβέντεφ δεν είναι το μοναδικό νεογέννητο βρέφος στο Tour καθώς ο Ράφα Ναδάλ, κάτοχος 22 Γκραν Σλαμ, έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις 8 Οκτωβρίου όταν γέννησε η σύζυγός του, Μέρι Περέγιο, ενώ μία εβδομάδα μετά η Ελίνα Σβιτολίνα και ο Γκαέλ Μονφίς υποδέχθηκαν στο κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις