fbpx

Basel Open, Βαβρίνκα-Νακασίμα 2-1: Συνεχίζει στα προημιτελικά ο Ελβετός (vid)

Basel Open, Βαβρίνκα-Νακασίμα 2-1: Συνεχίζει στα προημιτελικά ο Ελβετός (vid)

O Σταν Βαβρίνκα δείχνει να αντέχει και ότι το έχει ακόμα καθώς μετά τη νίκη επί του νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, του Κάσπερ Ρούουντ, ο Ελβετός πέρασε στα προημιτελικά του όπεν της Βασιλείας νικώντας μπροστά στο κοινό της χώρας του στα τρία σετ τον Μπράντον Νακασίμα.

 Ο 37χρονος Βαβρίνκα έδειχνε κοντά στη νίκη στα δύο σετ καθώς είχε πάρει το πρώτο σετ με 6/4 και σέρβιρε για τη νίκη στο 5/4 του δεύτερου ωστόσο ο Αμερικανός είχε διαφορετική άποψη και απάντησε με 7/5 στο δεύτερο. Ο Βαβρίνκα ωστόσο αξιοποίησε το μοναδικό μπρέικ πόιντ του τρίτου σετ και πήρε τη νίκη με 6/4 σε ένα ματς με διάρκεια δύο ωρών και 12 λεπτών.

«Φυσικά και πάλεψε ο αντίπαλός μου», είπε ο Βαβρίνκα. «Έπαιξε καλά, ήταν ένα ματς με ένταση. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ήταν η πρώτη φορά που αναμετρηθήκαμε. Είχα την ευκαιρία να κλείσω το ματς στα δύο σετ αλλά δεν μπόρεσα να βρω το πρώτο μου σερβίς. Ήταν πολύ επιθετικός οπότε δεν ήταν εύκολο να ανακάμψω στο τρίτο αλλά είμαι χαρούμενος με τη νέα μάχη που έδωσα».

Επόμενος αντίπαλος του Σταν Βαβρίνκα θα είναι ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, με τον νούμερο 6 του ταμπλό να νικά νωρίτερα στην ημέρα στα δύο σετ τον Βρετανό Άντι Μάρεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=j5MKQHXzGvw&ab_channel=HGtennis
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις