fbpx

Basel Open: Οζέρ Αλιασίμ – Κετσμάνοβιτς 2-0: Άνετα στην οκτάδα ο Καναδός (vid)

Basel Open: Οζέρ Αλιασίμ – Κετσμάνοβιτς 2-0: Άνετα στην οκτάδα ο Καναδός (vid)

Μία από τις  καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του έκανε ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ καθώς ο Καναδός μετά την κατάτηση του τίτλου τις προηγούμενες δύο εβδομάδες σε Φλορεντία και Αμβέρσα, έφτασε τις δέκα διαδοχικές νίκες, περνώντας στα προημιτελικά του όπεν της Βασιλείας με μία εμφατική νίκη επί του Σέρβου Μίομιρ Κετσμάνοβιτς.

 Ο Καναδός, που παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το μήνα παραχώρησε μόλις ένα γκέιμ στον αντίπαλό του φτάνοντας στην επικράτηση σε 49 λεπτά με 6/0 και 6/1 στα γκέιμ. «Είναι δύσκολο να κάνω καλύτερο παιχνίδι από αυτό από την πλευρά μου», είπε ο Οζέρ-Αλιασίμ. «Σίγουρα ήταν το καλύτερο ματς της ζωής μου, όχι της καριέρας μου αλλά από τότε που ήμουν παιδί. Η αίσθηση είναι ωραία. Ήταν όμορφο να παίζω σε αυτό το επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο σετ ο Καναδός παραχώρησε μόλις έξι πόντους και ήταν αλάνθαστος πίσω  από το πρώτο του σερβίς με τον νούμερο τρία του ταμπλό να ολοκληρώνει το ματς με 21 γουίνερ και δέκα άσσους. Επόμενος αντίπαλός του ο Καζάκος Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ο οποίος νίκησε επίσης στα δύο σετ τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας με 6/3 και 6/3 στα γκέιμ σε μία ώρα και 16 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=G5L1ODSRmDM&ab_channel=ElectromenagerDz
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις