fbpx

Basel Open: Μπαουτίστα Αγκούτ – Μάρεϊ 2-0: Στα προημιτελικά ο Ισπανός

Basel Open: Μπαουτίστα Αγκούτ – Μάρεϊ 2-0: Στα προημιτελικά ο Ισπανός

Τη νίκη στα δύο σετ και την πρόκριση για τα προημιτελικά του όπεν στη Βασιλεία πήρε ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ καθώς νίκησε με 6/3 6/2 τον Άντι Μάρεϊ με τον Βρετανό νούμερο 49 στην παγκόσμια κατάταξη να έχει πλέον άλλη μία ευκαιρία να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, στο Μάστερς του Παρισιού.

 Μπαουτίστα Αγκούτ και Μάρεϊ αναμετρήθηκαν για έκτη φορά στην καριέρα τους και για δεύτερη φορά φέτος με τον Ισπανό να έχει επικρατήσει νωρίτερα φέτος στη Ντόχα με 6/0 6/1. Στην Ελβετία ο Σκωτσέζος άρχισε καλύτερα και με μπρέικ προηγήθηκε 2-1 έχοντας σώσει 4 μπρέικ πόιντ στο πρώτο του σέρβις γκέιμ. Το προβάδισμά του δεν κράτησε για πολύ με τον νούμερο 22 κόσμου να απαντά άμεσα και τελικά να κάνει το 1-0 στα σετ αξιοποιώντας τα 19 αβίαστα λάθη του αντιπάλου του.

 Το μονέντουμ δεν άλλαξε στο δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ της αναμέτρησης με τον Ισπανό να φτάνει σε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και στην συνέχεια να κερδίζει πέντε στην σειρά, μετατρέποντας το 1/2 σε 6/2 σε ένα ματς με διάρκεια μίας ώρας και 40 λεπτών ενώ στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε τον Σταν Βαβρίνκα είτε τον Μπράντον Νακασίμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις