fbpx

Vienna Open: Πρόκριση έπειτα από σκληρή μάχη για Χούρκατς (vid)

Vienna Open: Πρόκριση έπειτα από σκληρή μάχη για Χούρκατς (vid)

Μία θέση στον 2ο Γύρο του Vienna Open εξασφάλισε ο Χούμπερτ Χούρκατς, έπειτα από τη νίκη του επί του Φράνσις Τιάφο. Ο Πολωνός έκαμψε με μεγάλη δυσκολία την αντίσταση του Αμερικανού με 7-6(9), 3-6, 6-3, φτάνοντας έτσι και στις 39 νίκες εντός του 2022.

Στο πρώτο σετ ο Νο17 στον κόσμο Τιάφο ήταν εκείνος που είχε την μοναδική ευκαιρία να σπάσει το αντίπαλο σερβίς με διπλό μπρέικ πόιντ, δίχως όμως να την αξιοποιήσει. Φτάνοντας το τάι-μπρέικ ο Χούρκατς προηγήθηκε με 5-1, ο Τιάφο έκανε την ολική επαναφορά, αμφότεροι είχαν χαμένα σετ πόιντ και τελικά ο Πολωνός ήταν ο νικητής του μπρα-ντε-φερ με 11-9.

Στο δεύτερο σετ ο Τιάφο έκανε το βέλτιστο ξεκίνημα αφού με δύο μπρέικ “σκαρφάλωσε” στο 4-0. Αν και ο Νο11 στον κόσμο Χούρκατς πήρε πίσω το ένα μπρέικ, η αντεπίθεσή του δεν είχε συνέχεια με συνέπεια να έρθει η ισοφάριση σε 1-1.

Στο τελευταίο σετ τα πράγματα πήραν σαφή κατεύθυνση από νωρίς. Ο Χούρκατς βρήκε το μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του για να προηγηθεί με 3-0 και έκτοτε διατήρησε το σερβίς του ανέπαφο ολοκληρώνοντας την πορεία του ως το 6-3 και την πρόκριση έπειτα από 2 ώρες και 22 λεπτά παιχνιδιού.

Στην επόμενη φάση ο Πολωνός θα συγκρουστεί με τον Φινλανδό Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις