fbpx

Vienna Open: Πρόκριση… δια περιπάτου για Μεντβέντεφ (vid)

Vienna Open: Πρόκριση… δια περιπάτου για Μεντβέντεφ (vid)

Χαρακτήρα δυνατής προπόνησης είχε η πρεμιέρα του Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο Vienna Open, μιας και ο Ρώσος πήρε μία εξαιρετικά εύκολη νίκη επί του Νικολός Μπασιλασβίλι. Ο Νο4 στον κόσμο Μεντβέντεφ επικράτησε με 6-2, 6-2, κάνοντας δικό του το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για τον 2ο Γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ ο Μπασιλασβίλι ξεκίνησε με αρκετά λάθη και το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί μπρέικ μόλις στο πρώτο σέρβις γκέιμ του, μένοντας πίσω με 3-0. Έκτοτε ο Γεωργιανός δεν μπόρεσε να κάνει οτιδήποτε για να απειλήσει των Ρώσο και δεχόμενος ένα νέο μπρέικ στο όγδοο γκέιμ το σετ έκλεισε στο 6-2.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Μπασιλασβίλι δεν απέφυγε τα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα ο Μεντβέντεφ να βρει το μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ για το υπέρ του 3-1. Οι περαιτέρω εξελίξεις ελάχιστα διέφεραν από το πρώτο σετ, με τον Γεωργιανό ξανά να αποτυγχάνει να πιέσει τον Ρώσο για να πάρει πίσω το χαμένο σερβίς και με ένα νέο μπρέικ ο Μεντβέτεφ έδωσε τέλος στην αναμέτρηση έπειτα από μόλις 59 λεπτά.

Στην επόμενη φάση ο Ρώσος θα έχει αρκετά δυσκολότερο έργο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ και όλο το… Αυστριακό κοινό που θα βρίσκεται στο πλάι του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις