fbpx

Μοντεμπρούνο-Παύλου 0-2: Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ηρακλείου η Δήμητρα

Μοντεμπρούνο-Παύλου 0-2: Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ηρακλείου η Δήμητρα

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων ITF Pro του Ηρακλείου πανηγύρισε η Δήμητρα Παύλου, κερδίζοντας στην πρεμιέρα της την Ζινέβρα Παρεντίνι Βαλέγκα Μοντεμπρούνο με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, ενώ κατάφερε να προηγηθεί 2 φορές στο ξεκίνημα, κάνοντας 2 break (1-0, 2-1), είδε την 19χρονη Ιταλίδα αντίπαλό της να επιστρέφει, σβήνοντας τα break και κάνοντας την ανατροπή στα games (3-2).

Στη συνέχεια, όμως, η Δήμητρα ισοφάρισε και προσπέρασε εκ νέου, και με 2 νέα break κατάφερε να κλείσει το σετ στο 6-3, θέτοντας τις βάσει για μία straight νίκη.

Στο τελευταίο σετ, η Ελληνίδα μπήκε εξίσου δυνατά στο κορτ και πήρε προβάδισμα με 3 games, κάνοντας νέο break στο ενδιάμεσο (3-0), η Μοντεμπρούνο μείωσε παροδικά την απόσταση (3-1), αλλά η Παύλου “ξέφυγε” ξανά, μεγαλώνοντας έτι περισσότερο τη διαφορά (5-1), με ένα ακόμα break.

Απάντησε η νεαρή Ιταλίδα, σβήνοντας και αυτό το break (5-2), αλλά η No. 878 της WTA κατάταξης κατάφερε να κλείσει το σετ στο 6-2, με το τελευταίο της break, για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά της Κρήτης.

Στην επόμενη φάση, η Παύλου θα βρει στην απέναντι μεριά του φιλέ την 16χρονη Λούκα Ουντβάρντι από την Ουγγαρία, με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις