fbpx

Basel Open: Ρούνε-Ντε Μινόρ 2-0: Στο δεύτερο γύρο ο Δανός

Basel Open: Ρούνε-Ντε Μινόρ 2-0: Στο δεύτερο γύρο ο Δανός

Παρών στο δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις της Βασιλείας θα είναι ο Δανός Χόλγκερ Ρούνε καθώς πήρε τη νίκη στα δύο σετ απέναντι στον Αυστραλό, νούμερο 7 του ταμπλό Άλεξ Ντε Μινόρ. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Ρούνε απέναντι στον Αυστραλό σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας καθώς το περασμένο Σάββατο ο Δανός είχε πάρει τη νίκη με 4/6 7/6 (7-1) 7/5 στο όπεν της Στοκχόλμης για τα ημιτελικά, φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση του τίτλου.

 Ο Ρούνε πήρε τον έλεγχο από την αρχή σε αυτή την αναμέτρηση και προηγήθηκε 4/0 προτού κλείσει το πρώτο σετ με 6/2 σε μόλις 33 λεπτά. Ο Αυστραλός έδειξε μεγαλύτερη αντίσταση στο δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ το οποίο φαινόταν να οδεύει προς τη διαδικασία του τάι μπρέικ ωστόσο ο Δανός έκανε το μπρέικ στο ενδέκατο γκέιμ και σέρβιρε για να κλείσει το ματς, κάτι που κατάφερε κάνοντας το 7/5.

 Επόμενος αντίπαλος του Χόλγκερ Ρούνε θα είναι ο Ουγκό Ουμπέρ καθώς ο Γάλλος, ο οποίος άρχισε από τα προκριματικά, νίκησε στα δύο σετ, 6/1 και 6/4 στα γκέιμ τον Αμερικανό Τζένσον Μπρούκσμπι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις