fbpx

Basel Open, Αλκαράθ-Φαν Ντε Ζάντσχουλπ 2-0: Στα προημιτελικά ο Ισπανός (vid)

Basel Open, Αλκαράθ-Φαν Ντε Ζάντσχουλπ 2-0: Στα προημιτελικά ο Ισπανός (vid)

Ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του όπεν στη Βασιλεία νικώντας τον Ολλανδό Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσχουλπ.

 Ο 19χρονος Ισπανός είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Ολλανδό αντίπαλό του ωστόσο κατάφερε να κάνει δικό του το πρώτο σετ με 6/4 στα γκέιμ. Στο δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ ο Αλκαράθ έπρεπε να δώσει και πάλι μεγάλη μάχη καθώς ο αντίπαλός του πήρε τα πρώτα δυο γκέιμ με τον Ισπανό όμως να παίρνει τα επόμενα έξι στην σειρά και να περνάει στην τελική οκτάδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ματς του Ισπανού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, νούμερο 5 του ταμπλό, με τον Ελβετό wild-card Ντόμινικ Στρίκερ.

Σε άλλα ματς, ο κάτοχος του τίτλου την περασμένη εβδομάδα στη Νάπολι, ο Ιταλός Λορέντσο Μουζέτι, γνώρισε τον αποκλεισμό στα 3 σετ από τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας με 1/6, 6/3 και 6/4. Ο Καναδός Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ νίκησε επίσης στα τρία σετ τον ντόπιο Μαρκ-Άντρεα Χέσλερ με 6-7 (3-7), 6/4, 6/4 ενώ ο Γάλλος Αρτούρ Ριντερνέτς ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο του Σλοβάκου Άλεξ Μόλτσαν με 6/2 και 6/4 στα γκέιμ.

https://www.youtube.com/watch?v=rTgBE0JJ62s&ab_channel=TomobilDzPlus
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις