fbpx

Σερίνα Γουίλιαμς: «Πολύ υψηλές οι πιθανότητες επιστροφής»

Σερίνα Γουίλιαμς: «Πολύ υψηλές οι πιθανότητες επιστροφής»

Η Σερίνα Γουίλιαμς άφησε ξανά να εννοηθεί ότι η καριέρα της στο τένις δεν έχει τελειώσει καθώς είπε ότι δεν έχει αποσυρθεί και δήλωσε ότι οι πιθανότητες για μία επιστροφή είναι πολύ υψηλές.

 Κάτοχος 23 Γκραν Σλαμ, η Αμερικανίδα ανακοίνωσε την απόφασή της να εξελιχθεί μακριά από το τένις τον περασμένο Αύγουστο. Η παρουσία της στο US Open τον Σεπτέμβριο, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό στον τρίτο γύρο από την Άιλα Τομλιάνοβιτς, ήταν και η τελευταία της ωστόσο η 41χρονη έχει υπαινιχθεί σε αρκετές περιπτώσεις ότι δεν έχει τελειώσει και το έκανε πρόσφατα ξανά σε ένα συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο για την επενδυτική εταιρεία της, την Serena Ventures.

 «Δεν έχω αποσυρθεί», είπε η Williams όπως αναφέρει το Sky Sports. «Οι πιθανότητες μίας επιστροφής είναι πολύ υψηλές. Μπορείτε να έρθετε σπίτι μου, έχω ένα κορτ». Παρά τους υπαινιγμούς η Γουίλιαμς εξήγησε ότι δεν υπάρχει άμεση παρουσία σε κάποιο τουρνουά καθώς έχει αρχίσει την επόμενη φάση στη ζωή της.

 «Πραγματικά δεν έχω σκεφτεί ακόμα την αποχώρηση», πρόσθεσε. «Ξύπνησα τις προάλλες και πήγα στο κορτ και σκέφτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου ότι δεν βρίσκομαι σε μία διοργάνωση και ένιωσα πραγματικά παράξενα. Ήταν η πρώτη ημέρα της υπόλοιπης ζωής μου και το απολαμβάνω αλλά εξακολουθώ να προσπαθώ και να βρω αυτή την ισορροπία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις